google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από γέφυρα - Πήγε στο σημείο της τραγωδίας με ταξί! - epiruschannel.gr

Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από γέφυρα - Πήγε στο σημείο της τραγωδίας με ταξί!

Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε με άλμα στο κενό από γέφυρα - Πήγε στο σημείο της τραγωδίας με ταξί!Συγκλονίζουν οι άγνωστες πτυχές της ανείπωτης τραγωδίας. Ο γυναίκα έγραψε μόνη τον επίλογο στη ζωή της, πριν προλάβουν να την εντοπίσουν οι συγγενείς της...

























Τραγικό τέλος στις αναζητήσεις για την 71χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε έχοντας χθες το μεσημέρι φύγει από την κατοικία της στο Αγρίνιο. Η σορός της εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στο φράγμα Στράτου γύρω στις 09:30 σήμερα το πρωί και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.
Ειδικότερα, η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε στις 22:45 χθες το βράδυ στις αστυνομικές αρχές. Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς υπήρχαν φόβοι πως θα προέβαινε σε απονενοημένο διάβημα. Έχοντας φύγει από την κατοικία της δεν είχε μαζί της τηλέφωνο και ταυτότητα.
Ωστόσο, σήμερα στις 09:30 διερχόμενος εντόπισε τη σορό γυναίκας σε βραχώδες σημείο κοντά στο φράγμα Στράτου. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Η άτυχη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή δεν έφερε ταυτότητα ωστόσο αμέσως έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο για την εξαφανισθείσα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε αργότερα από τους οικείους της.
Η 71χρονη φέρεται να έπεσε από τη γέφυρα Ματσουκίου όπου μάλιστα βρέθηκαν τα παπούτσια της. Στο σημείο μετέβη οδικώς με ταξί χθες, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου. Για το λόγο αυτό άλλωστε οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην εν λόγω περιοχή. Η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή.
Πηγή: agrinionews.gr
Από το Blogger.