google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στο πλευρό των αθλητών του ΝΟΙ η ΔΩΔΩΝΗ αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Παμβώτιδα - epiruschannel.gr

Στο πλευρό των αθλητών του ΝΟΙ η ΔΩΔΩΝΗ αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Παμβώτιδα





Στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας θα γραφεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο επίλογος του φετινού 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας για τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων και ΑμεΑ και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, οικοδεσπότης αυτών των αγώνων, έχει στόχο να επισφραγίσει την κυριαρχία του στο άθλημα, κατακτώντας για μία ακόμη χρονιά τον επίζηλο διπλό τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος.
Σ’ αυτή του την προσπάθεια ο Ν.Ο.Ι. έχει φέτος έναν μεγάλο σύμμαχο. Την Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, η οποία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου στην απαιτητική πορεία προς την  κορυφή της Ελληνικής Κωπηλασίας!
Ο Ν.Ο.Ι. διατηρεί πάντως ένα εντυπωσιακό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων σωματείων μετά το σερί των επιτυχιών του στην α΄ φάση του Πρωταθλήματος στο Σχινιά, όπου κατέκτησε 18 χρυσά, τρία ασημένια και οκτώ χάλκινα μετάλλια, το οποίο του επιτρέπει να ατενίζει με αισιοδοξία τον δρόμο προς την κατάκτηση της κορυφής. Στην β΄ και τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει στα Γιάννενα, θα λάβει μέρος με μία ομάδα 52 νεαρών αθλητών, 33 αγόρια και 19 κορίτσια. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ομάδα με την οποία κατεβαίνει σωματείο στους αγώνες!
Εκατοντάδες αθλητές
Συνολικά αναμένεται να λάβουν μέρος στη β΄ φάση του Πανελλ. Πρωταθλήματος περισσότεροι από 350 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα συνοδεύονται από προπονητές και γονείς, ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσουν και παράγοντες της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά.
Ο Θύμιος Βλάχος
Την ευχή ο Ν.Ο.Ι, να είναι νικητής και πρωταθλητής και στην μικρή κατηγορία των αθλητών κατά το κλείσιμο του 80ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος εξέφρασε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής προπονητής του Ομίλου κ. Θύμιος Βλάχος.
«Συμμετέχουμε με την μεγαλύτερη ομάδα αθλητών, κάναμε από πλευράς προετοιμασίας ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει ο καιρός ώστε να χαρούμε όλοι, αθλητές και θεατές, τους διήμερους αγώνες στην Παμβώτιδα», τόνισε ο κ. Βλάχος.
Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.
Οι αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, η οποία θα δώσει την τελική μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι στην κατηγορία των Παίδων οι: Σπύρος Αντώνης, Χρήστος – Άγγελος Παπαδημητρίου, Κων/νος Βαρδάκας, Αριστείδης Γραμμενιάτης, Αχμέτ Ράπι, Γιώργος Μπλάτζος, Βασίλης Παπακώστας, Βασίλης Νάσιος, Αλέξανδρος Μπούγιας, Σπύρος Μπενάτσης, Θωμάς Ζαράγκας, Δημήτρης Σιάνας, Θεοχάρης Μπαλάφας, Νίκος – Μάξιμος Κοσμάς, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Ευάγγελος Μπερής, Θανάσης Παλαιοπάνος, Κων/νος Παπαδιώτης, Κων/νος Μούλας, Απόστολος Ντότης, Χρήστος Προύσκας, Χαράλαμπος Βλαχόπουλος, Φίλιππος Τσικούρας, Ευριπίδης Πασχάλης, Κων/νος Θεοδώρου, Χρήστος Οικονόμου, Χρήστος Σιαμαλέκας, Βασίλης Σαράτσης, Λάμπρος Μαμακής, Γιώργος Γραμμενιάτης, Ανδριανός Οικονόμου, Αλέξανδρος Μαμακής και Βασίλης Μπαλάφας.
Την ομάδα των Κορασίδων απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες του Ν.Ο.Ι.: Ιωσηφίνα Μαρτίνη, Σωσάνα Στέφου, Βασιλική Σωτηρακοπούλου, Αλεξία Κοντοδήμου, Ελένη Πίσπα, Κατερίνα Γκλατζούνη, Πετρούλα Τσιάβου, Βασιλική Κοζανίτη, Παρασκευή Παίδαρου, Αφροδίτη Σιόλου, Μαρία Παύλου, Πηνελόπη Μπατσή, Αλεξία Κασιούμη, Άρτεμις Ντούσκου, Κατερίνα Βλάχου, Αλεξάνδρα – Μαρία Δρόσου, Ευδοξία Μπάμπου, Ιωάννα Κοτσινα και Μιχαέλα Κοντοδήμου.
Το πρόγραμμα αγώνων
Αύριο, Σάββατο από τις 8 π.μ. θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και επαναληπτικοί αγώνες του Πρωταθλήματος. Την Κυριακή, ώρα 8 π.μ. θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί και από τις 9:30 π.μ. θα διεξάγονται ανά τέταρτο οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων. Η τελευταία κούρσα με τις Οκτάκωπες Παίδων θα γίνει την Κυριακή στις 12:45 μ.μ..
Κάλεσμα στους Γιαννιώτες

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων απευθύνει κάλεσμα σ’ όλους τους Γιαννιώτες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να επισκεφθούν τη Λιμνοπούλα και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας από τις εξέδρες του ΕΑΝΚΙ (δίπλα από τον Πύργο Κωπηλασίας και πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας), στηρίζοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια των Γιαννιωτών αθλητών. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Από το Blogger.