google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ποιοι βουλευτές περιμένουν στο τηλέφωνο ενόψη του ανασχηματισμού της Δευτέρας; - epiruschannel.gr

Ποιοι βουλευτές περιμένουν στο τηλέφωνο ενόψη του ανασχηματισμού της Δευτέρας;

Τη Δευτέρα εκτός απροόπτου ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
όπως όλα δείχνουν ο ανασχηματισμός δεν θα είναι ευρύς ούτε σαρωτικός, αν και ορισμένες πληροφορίες θέλουν τον κ. Σαμαρά να επιδιώκει έναν ανασχηματισμό που θα κάνει αίσθηση τόσο από πλευράς ονομάτων όσο και από άποψης αλλαγής πολιτικής.
Με το σενάριο όμως των πρόωρων εκλογών να φουντώνει μετά το αφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν από τον προγραμματισμό.
Σε ότι αφορά τους βουλευτές της Ηπείρου πιθανή έως βέβαιη φαίνεται η υπουργοποίηση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος και βουλευτής Ιωαννίνων Άννας Ασημακοπούλου που οι πληροφορίες τη θέλουν να αναλαμβάνει υφυπουργείο ή αυτό του πολιτισμού ή ακόμη και τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
ο Αντώνης Μπέζας δεν φαίνεται να μετακινείται από τη θέση του υφυπουργού υγείας εκτός και αν τυχών μετακίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη συμπαρασύρει και αυτόν.
Μια θέση στην κυβέρνηση πιθανά να καταλάβουν και οι πρώην υφυπουργοί των Ιωαννίνων Κ. Τασούλας και Σ. Καλογιάννης αν και δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνονται μέχρι στιγμής στη λίστα του Πρωθυπουργού.  
Από το Blogger.