google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 32χρονος ανέβαζε άσεμνες φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του στο Facebook - epiruschannel.gr

32χρονος ανέβαζε άσεμνες φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του στο Facebook




Στη σύλληψη ενός 32χρονου που αναρτούσε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές της πρώην κοπέλας του στο Facebook και την απειλούσε, προχώρησε η αστυνομία.

Ο 32χρονος, που είναι μοντέρ, 
κατηγορείται για "απειλή", "εξύβριση", παράβαση του "νόμου περί προσωπικών δεδομένων", του "νόμου περί ναρκωτικών" και "του νόμου περί όπλων". 

Η 26χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι στον δικτυακό τόπο www.facebook.com έχουν αναρτηθεί άσεμνες φωτογραφίες της, και ότι έχει δημιουργηθεί προφίλ με τα προσωπικά της στοιχεία.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από ........


την ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, ανακάλυψαν ότι το προφίλ και οι φωτογραφίες είχαν ανέβει από το σπίτι του 32χρονου και ότι έστελνε μηνύματα με απειλητικό και εξυβριστικό περιεχόμενο στο κινητό τηλέφωνο της.

Σε έρευνα που πραγματοποίησε στο σπίτι του, κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν στον Η/Υ του δράστη πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της κοπέλας, οι οποίες και είχαν αναρτηθεί στο προφίλ στο Facebook.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα ξιφίδιο συνολικού μήκους 50 εκατοστών, έναν αναπτήρα – στιλέτο, συνολικού μήκους δώδεκα εκατοστών και ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων.

Ακόμη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με προσαρτημένο σκληρό δίσκο, τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, οι οποίοι θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
enet

http://cobra-argos.blogspot.com/2010/05/32-facebook.html#more
Από το Blogger.