google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνελήφθη 49χρονος στο Καναλλάκι Πρέβεζας με λαθραίο καπνό 21 κιλών και καταδικαστική απόφαση - epiruschannel.gr

Συνελήφθη 49χρονος στο Καναλλάκι Πρέβεζας με λαθραίο καπνό 21 κιλών και καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες (25-06-2014) το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), ένας 49χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, ο 49χρονος συνελήφθη,  διότι   βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι συσκευασίες που περιείχαν καπνό, βάρους (21.300) γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 49χρονος είχε προμηθευτεί την ανωτέρω ποσότητα λαθραίου καπνού από την περιοχή της Αμφιλοχίας με σκοπό να τη διαθέσει προς πώληση στην ευρύτερη περιοχή του Καναλλακίου, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.
Επιπλέον, εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης τριών (3) μηνών και (10) ημερών, για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, εξύβρισης και απειλής κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου. 
Από το Blogger.