google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:"H Πρέβεζα, έχει δήμαρχο. Τον Χρήστο Μπαϊλη.. - epiruschannel.gr

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:"H Πρέβεζα, έχει δήμαρχο. Τον Χρήστο Μπαϊλη..

"H Πρέβεζα, έχει δήμαρχο. Τον Χρήστο Μπαϊλη...Απόψε φάνημε εντονότερα αυτό απο την μεγάλη συγκέντρωση...". Το είπαν πολλοί αυτό χθες το βράδυ μετά την εντυπωσιακή συγκέντρωση και την κεντρική ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη. Και όλοι παραδέχθηκαν οτι χθες βράδυ παραβρέθηκαν τουλάχιστον τριπλάσιοι, απο εκείνους στην προ τριετίας προεκλογική του συγκέντρωση.
DSCN0564
 Αλλά οι εκλογές δεν κερδίζονται μόνο απο τις συγκεντρώσεις και στην περίπτωση του Χρήστου Μπαϊλη, αυτό που μετράει περισσότερο, είναι οτι ο νυν δήμαρχος. μια τριετία τώρα, έχει δώσει ¨δείγματα γραφής" στον Δήμο, βάζοντας σε τάξη τα"κακώς κείμενα" και δρομολογώντας τις αναπτυξιακές προοπτικές, σημαντικά δείγματα των οποίων είναι πλέον ορατά και παραδεκτά από όλους. 
Ο Χρήστος Μπαϊλης, είναι ο πολίτης δίπλα στον πολίτη και τον τίτλο του δημάρχου, τον χρησιμοποιείο μόνο όταν θέλει να πετύχει κάτι για τον Δήμο του.
 Η αθρόα προσέλευση χθες βράδυ των συνδημοτών του στην προεκλογική του ομιλία, ήταν ένα μικρό δείγμα της εκτίμησης και της αγάπης τους, που την γνωρισε σε κάθε γωνιά του Δήμου, στις προεκλογικές του περιοδείες. Μαζί του και ένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών, στο καλύτερο ψηφοδέλτιο στην Πρέβεζα, με πολίτες που χαίρουν την εκτίμηση και την αγάπη των συμπολιτών τους και που κυρίως, τους εμπιστεύονται για να αναλάβουν τις τύχες του Δήμου τους. 
Η Πρέβεζα λοιπόν έχει Δήμαρχο, τον Χρήστο Μπαϊλη και αύριο οι Πρεβεζάνοι θα επιβεβαιώσουν και στην κάλπη την ανανέωση της θητείας του για μια ακόμη 5ετία. 
DSCN0550
Από το Blogger.