google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΣΟΧΗ μοιράζουν δήθεν προεκλογικά φυλλάδια και κλέβουν σπίτια και ηλικιωμένους - epiruschannel.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ μοιράζουν δήθεν προεκλογικά φυλλάδια και κλέβουν σπίτια και ηλικιωμένους

Μία 29χρονη, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, είναι η δράστιδα κλοπής πορτοφολιού από μια ηλικιωμένη, η οποία διαπράχθηκε με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, στην περιοχή της Πολίχνης,  η νεαρή δράστιδα, προφασιζόμενη ότι διανέμει φυλλάδια, μετέβη στην οικία 79χρονης γυναίκας. Εκεί, με το πρόσχημα ότι επιθυμεί ποτήρι με νερό και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία του θύματος, εισήλθε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και αφαίρεσε το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας.
Αντιλαμβανόμενη την κλοπή σε βάρος της, η 79χρονη ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές, ενημερώνοντας για το περιστατικό και δίνοντας στοιχεία για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση της δράστιδας.
Με βάση τη δοθείσα περιγραφή, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν την 29χρονη.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Από το Blogger.