google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απόστρατοι πολλοί από τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής - epiruschannel.gr

Απόστρατοι πολλοί από τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής

Απόστρατοι αξιωματικοί που υπηρετήσαν σε καίριες θέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, «κοσμούν» τους εκλογικούς συνδυασμούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είτε για την Ευρωβουλή, είτε για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Επίσης αυξάνονται , με γεωμετρική πρόοδο οι δηλώσεις απόστρατων που υποστηρίζουν τη Χ.Α. ενώ εκτιμάται ότι θα είναι δεκάδες οι απόστρατοι που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ κόμματος στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.
Οι απόστρατοι που ενισχύουν τους εκλογικούς συνδυασμούς της Χ.Α. είναι:
1. Ελευθέριος Συναδινός, Στρατηγός ε.ά. πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού.
2. Γεώργιος Επιτήδειος, Στρατηγός ε.ά τέως Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού στο ΓΕΕΘΑ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
1. Τσουμαρέλης Νικόλαος του Αλεξάνδρου Στρατηγόςε.α. υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Ν. Ροδόπης με το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκης» του Κιτσόπουλου Χρήστου.
2. Κωνσταντίνος Αναγνώστου απόστρατος αξιωματικός υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής».
3. Μεγάλης Ιωάννης, Αντισυνταγματάρχης τεθωρακισμένων ε.α. υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα Αττικής της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» με τον Ηλία Παναγιώταρο
4. Χαρίλαος Μέξας, αντιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου
5. Σωτήρης Βοργιάς, Πλωτάρχης Π.Ν. ε.α. υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας
6. Τζαμπάζης Αντώνιος, Ταξίαρχος ε.ά υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο».
Δηλώσεις υποψηφίων
Ο Στρατηγός ε.ά Ελευθέριος Συναδινός δήλωσε ότι «καταθέτει τα γαλόνια του στη Χ.Α. σε αυτούς που τιμούν τα ιδανικά της Πατρίδας σε αυτούς που δεν θα τα λερώσουν με λαμογιές, κλεψιές και απατεωνιές».
Ο Στρατηγός ε.ά Γ. Επιτήδειος , δήλωσε ότι συστρατεύεται υπό την Χ.Α. διότι, «οι επικείμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα σημαντικές διότι, το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το εάν και κατά πόσον η πατρίδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον ως ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος»
Ο Τζαμπάζης Αντώνιος, Ταξίαρχος ε.ά , δήλωσε ότι, «μετά από 32 χρόνια ενσυνείδητης και ευσυνείδητης υπηρεσίας στο Στράτευμα, ΔΕΝ κατάλαβα ΠΟΙΟΝ υπηρέτησα και ΓΙΑΤΙ υπηρέτησα».
Χρήστος Καπούτσης
Από το Blogger.