google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνέβη κι' αυτό, υποψήφιος ...δάγκωσε ψηφοφόρο - epiruschannel.gr

Συνέβη κι' αυτό, υποψήφιος ...δάγκωσε ψηφοφόρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δάγκωσε… ψηφοφόρο που του ζήτησε χάριν αστεϊσμού να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Ναι σωστά διαβάζετε… δεν είναι αστείο και όσο και αν φαίνεται σαν κάτι τέτοιο, είναι δυστυχώς πραγματικότητα.
Το περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό της ορεινής Ηλείας, όταν ένας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος - που όπως λένε και οι ντόπιοι διεκδικεί και την θέση του προέδρου στο χωριό, δεν μπόρεσε να δεχθεί το αστείο συγχωριανού του που του είπε να του βγάλει μια φωτογραφία «επειδή θα είσαι ο πρόεδρος να σε έχουμε»... τότε του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, ενώ του άρπαξε από τα χέρια το κινητό και το έσπασε.
Δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποια συνέχεια από το θύμα, όμως οι παριστάμενοι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να δώσουν τέλος στο «καλαμπούρι» που ο «δράστης» εξέλαβε ως άσχημο πείραγμα, όμως αν δαγκώνεις τους ψηφοφόρους σου το μόνο που θα βρεις «δαγκωτό» στην κάλπη είναι η… ψήφος σου.
Από το Blogger.