google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι πιτσιρικάδες διδάσκουν, μία συγκλονιστική φωτογραφία: Ο νικητής παρηγορεί τον ηττημένο! - epiruschannel.gr

Οι πιτσιρικάδες διδάσκουν, μία συγκλονιστική φωτογραφία: Ο νικητής παρηγορεί τον ηττημένο!


Μια εικόνα πραγματικά συγκλονιστική που στέλνει μηνύματα σε όλους για το πώς πρέπει να είναι ο ''ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ''. Ο νικητής αγκαλιάζει και παρηγορεί τον ηττημένο, που έχει πλαντάξει στο κλάμα. 
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ15 ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Σούπερ Λιγκ και ανέδειξε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. 
Το σφύριγμα της λήξης του μεγάλου τελικού βρήκε τον Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα του ΠΑΟΚ καθισμένο στο χορτάρι να κλαίει για την απώλεια του τίτλου.
Ο νεαρός άσος του δικεφάλου δεν άντεξε, δεν μπόρεσε να κρατηθεί κι έτσι ξέσπασε σε λυγμούς καθώς είδε όλη την προσπάθεια της ομάδας του να πηγαίνει χαμένη.
Στο πλαί του δεν στάθηκε κάποιος συμπαίκτης του αλλά ο τερματοφύλακας και αντίπαλος του Δημήτρης Σκαφίδας ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει να τον παρηγορήσει και να διδάξει παράλληλα όλους εμάς το τι σημαίνει πραγματικά η λέξη ''Αθλητισμός''.
Η εικόνα μιλά απο μόνη της...

Από το Blogger.