google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Γκόντα - epiruschannel.gr

Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Γκόντα


Μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Γκόντα

Απευθύνομαι προς όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κερδίσουμε το μέλλον. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς. Η απερχόμενη δημοτική αρχή, οδήγησε τα Γιάννινα στην παρακμή και τον δήμο στην αναξιοπιστία. Δυστυχώς, η παράταξη που την εκπροσωπεί, επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσει να διοικεί την πόλη και υπόσχεται τα ίδια με εκείνα του 2010. Έμεινε πίσω, στο παρελθόν και σε πρακτικές που οι πολίτες απεχθάνονται. Υβρίζει, συκοφαντεί, λασπολογεί, όταν θα έπρεπε να απολογείται και να ζητήσει συγνώμη για την λεηλασία των ταμείων του δήμου, για την εγκατάλειψη των πρώην δήμων και την ανυπαρξία ουσιαστικού έργου. Δεν θα τους ακολουθήσω. Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό που θα οδηγήσει στην άρση των αδιεξόδων. Καλώ τις Γιαννιώτισσες και τους Γιαννιώτες να συστρατευτούν στον αγώνα για μια αναπτυξιακή πορεία. Να μην λείψει κανένας από αυτό το προσκλητήριο. Όλοι στις κάλπες και με την ψήφο τους να καταδικάσουν την μιζέρια, την αλαζονεία, την ανευθυνότητα, την ανικανότητα. Να πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να κερδίσουμε το μέλλον. Αυτή η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα. Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε με συμπόρευση, με την βεβαιότητα ότι είμαστε σε θέση να τα αλλάξουμε όλα και την αισιοδοξία ότι από την Κυριακή το βράδυ μια καινούργια σελίδα ανοίγει για τον δήμο μας. Στο χέρι μας είναι να το πετύχουμε.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Στην αγορά της πόλης μας περιόδευσε σήμερα μέχρι τις απογευματινές ώρες ο Ν. Γκόντας, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Οι πολίτες που τον συναντούσαν, του εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για το υψηλό επίπεδο της προεκλογικής μάχης που έδειξε ο ίδιος με τους συνεργάτες του και του εύχονταν καλή επιτυχία. Ο ίδιος ανταπέδιδε την εκτίμηση που έδειχναν προς το πρόσωπό του και την παράταξή του, υποσχόμενος ότι θα ανταποκριθεί κατά τον μέγιστο βαθμό στην βούληση των συμπολιτών που θα τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους.

Εν τω μεταξύ χθες το απόγευμα ο κ. Γκόντας περιόδευσε στις τοπικές κοινότητες του πρώην δήμου Ανατολής, Νεοκαισάρεια, Μπέφρα, Ανατολής όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους των τριών κοινοτήτων. Στην κοινότητα Ανατολής χαιρετισμό απεύθυνε ο πρώην δήμαρχος Ανατολής κ. Γιάννης Εμμανουηλίδης ενώ ομιλία έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκόντας. 
Από το Blogger.