google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιατί είναι αήττητος ο Καχριμάνης; - epiruschannel.gr

Γιατί είναι αήττητος ο Καχριμάνης;

Περίπατο μπορεί να μην έκανε όπως στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ούτε να πήρε το ποσοστό του άνω του 60% ωστόσο ο Αλέκος Καχριμάνης κατάφερε να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή , ό μόνος υποψήφιος περιφερειάρχης από τους 13 την Όλγα Γεροβασίλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατάφερε να εκλεγεί από τον α΄γύεο αφήνοντας την αίσθηση της ήττας να τη γευτεί η πολιτική του αντίπαλος.
Πολλοί εκφράζουν εκ των υστέρων την άποψη ότι δεν έπρεπε να νικήσει από τον α΄γύρο, έπρεπε λένε να πάει στην β΄Κυριακή για να του κοπεί κάπως ο αέρας που είχε αποκτήσει ότι είναι άτρωτος.
έπρεπε υποστηρίζουν να φοβηθεί λίγο και να δοκιμαστεί.
Άλλοι πάλι τονίζουν ότι δεν είναι δυνατόν οι Ηπειρώτες της πλέον φτωχότερης περιφέρειας της Ε.Ε και με τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας σε καμία περίπτωση να μην ψηφίσουν τον Καχριμάνη που εκφράζει τη Ν.Δ.
Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι ο Αλέκος Καχριμάνης έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια από Δήμαρχος στο Μέτσοβο μέχρι Νομάρχης και Περιφερειάρχης να είναι πολύ δημοφιλής.
Έχει το μηχανισμό που ξέρει να κάνει εκλογές και κυρίως να τις κερδίζει και ελέγχει πλήρως τους συμβούλους του.
Παράλληλα έχει μια ιδιότυπη ασυλία από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και την ανοχή και υποστήριξη των αθηναϊκών ΜΜΕ.
Ο ίδιος περιοδεύει σε όλη την Ήπειρο και η πόρτα του γραφείου του όπως λέει ο ίδιος είναι για όλους ανοιχτή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη της υπογραφής όταν οι υπηρεσίες του για τυπικούς λόγους δεν υπέγραφαν.
Έχει δείξει ότι συγκρούεται με το κόμμα του τη Ν.Δ και διατυμπανίζει ότι μπροστά στο συμφέρον της περιοχής το κομματικό συμφέρον δεν τον απασχολεί.
Εν ολίγοις κερδίζει τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια του πολίτη.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι σχέσεις του ακόμη και με αντίπαλα κόμματα και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν ήταν άριστες.

      
Από το Blogger.