google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βασίλη Χριστοφορίδης μάχιμος δικηγόρος αλλά και στην πρώτη γραμμή για τα Γιάννενα με το Ν. Γκόντα - epiruschannel.gr

Βασίλη Χριστοφορίδης μάχιμος δικηγόρος αλλά και στην πρώτη γραμμή για τα Γιάννενα με το Ν. Γκόντα

Ο Βασίλης Χριστοφορίδης από τους δυναμικούς και πρωτοπόρους δικηγόρους των Ιωαννίνων, αφού ήταν από τους πρώτους που ένωσε τις δυνάμεις του μαζί με άλλους συναδέλφους του και συνέστησαν την πρώτη δικηγορική εταιρία στα Ιωάννινα και λίγο αργότερα και στην Ηγουμενίτσα.
Τον ενδιαφέρει ο τόπος που γεννήθηκε μεγάλωσε και έζησε.
Στην Ανατολή εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος με σημαντικό έργο για την περιοχή που ως γνωστόν μεταμορφώθηκε και κατέστη μια από τις καλύτερες στην Ηπειρο, ενώ είχε διατελέσει και παλιότερα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και την προηγούμενη τετραετία περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Α. Καχριμάνη.
Αυτή τη φορά κατεβαίνει στον μεγάλο Δήμο Ιωαννιτών με τον Νίκο Γκόντα και φιλοδοξεί να βάλει τη δική του πινελιά στη διαμόρφωση μιας πόλης ανθρώπινης, καλύτερης, ομορφότερης, πόλη για να ζουν και να τη χαίρονται και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες.
Το πάθος που τον διακατέχει στον επαγγελματικό του τομέα είναι γνωστό όπως επίσης γνωστή είναι και η αγάπη του για την πόλη, μια πόλη αντάξια της ιστορίας της και του πολιτισμού της.


Από το Blogger.