google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ομιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων με τη συμμετοχή 120 αθλητών - epiruschannel.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ομιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων με τη συμμετοχή 120 αθλητών






Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α.Ιωαννίνων . 120 αθλητές από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος  στις κατηγορίες juniors 14-16 ετών . Νικητής της κατηγορίας Αγόρια 14 ετών αναδείχθηκε ο Πεντούσης  Πάρης του Ο.Α.Θεσσαλονίκης με δεύτερο τον Δαγκλή Χρήστο από τη Λάρισα. Στην κατηγορία Αγόρια 16 ετών 1ος νικητής αναδείχθηκε ο Τσιρανίδης Στάθης από την Πτολεμαϊδα με 2ο τον Μανέκα Αθανάσιο του Ο.Α.Ιωαννίνων. Νικήτρια της κατηγορίας Κορίτσια 14 ετών αναδείχθηκε η Χαραλαμπίδη Γαβριέλλα της Νίκης Πατρών με δεύτερη την Αντωνίου Νικολέτα του Ο.Α.Βόλου. Στην κατηγορία Κορίτσια 16 ετών νικήτρια αναδείχθηκε η Μαγκλάρα Σταυρούλα από τη Φιλιππιάδα με δεύτερη την Τοπουζίδου Ελένη από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ του Ο.Α.Ιωαννίνων για την άψογη οργάνωση των αγώνων , για τις άρτιες εγκαταστάσεις και την φιλοξενία που παρείχαν σε αθλητές , προπονητές και συνοδούς. Αξίζει δε να σημειώσουμε το πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε καθημερινά τους αγώνες  και την όμορφη  ατμόσφαιρα που δημιουργούσε κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Τις απονομές των κυπέλλων έκαναν ο Πρόεδρος του Ο.Α.Ιωαννίνων κ. Ευθυμίου Κών/νος , ο επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αποστολιάδης Μιχάλης και μέλη του συλλόγου.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση στον Ο.Α.Ιωαννίνων είναι τον Αύγουστο με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων και τον Σεπτέμβριο με το Ενωσιακό Πρωτάθλημα juniors.
Από το Blogger.