google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνέντευξη της Άννας Ασημακοπούλου στο Real FM: Κανείς να μην παίξει το παιχνίδι της Χ.Α - epiruschannel.gr

Συνέντευξη της Άννας Ασημακοπούλου στο Real FM: Κανείς να μην παίξει το παιχνίδι της Χ.Α

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά και την επικείμενη έξοδο στης αγορές.
«Ο κ. Μπαλτάκος έκανε κάτι απαράδεκτο και από εκεί και πέρα, απομακρύνθηκε από τη θέση του. Δεν νομίζω ότι το να σχολιάσω τη συνέντευξη Μπαλτάκου έχει αξία. Όλοι άκουσαν τη δήλωση του κ. Σαμαρά όταν του το μετέφεραν. Είπε αμέσως, ότι θα απομακρυνθεί», σχολίασε αρχικά η κ. Ασημακοπούλου και συνέχισε:
«Δεν πρέπει κανείς να παίξει το παιχνίδι μιας εγκληματικής οργάνωσης αυτή τη στιγμή».
«Αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας με ξεκάθαρα πολιτικά κίνητρα», πρόσθεσε.
«Ο κ. Μπαλτάκος ήταν εκτός γραμμής γι αυτό και έχει απομακρυνθεί. Δεν ξέρω τι έλεγε στους διαδρόμους της βουλής ο κ. Μπαλτάκος. Σημασία έχει η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή, είναι νεοναζί», σχολίασε ακόμα η κ. Ασημακοπούλου.
«Η επιλογή του πρωθυπουργού ήταν να απομακρυνθεί και οι προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού για όποιον επαναλάβει κάτι τέτοιο ήταν εξίσου ξεκάθαρες», τόνισε.
«Αυτή τη στιγμή όπου επιτέλους θα μπορούσαμε να συζητάμε και ορισμένα ευχάριστα πράγματα, όπως το ότι ετοιμαζόμαστε να βγούμε στις αγορές, συζητάμε για το θέμα αυτό που έχει κλείσει. Ότι και να ήταν, δεν είναι πιά. Δεν αποτελεί δικαιολογία να αφήνουμε τη Χρυσή Αυγή να βάζει τη δική της ατζέντα. Το θέμα έχει λήξει», σχολίασε ακόμα για το θέμα Μπαλτάκου.
«Η σωστή χρονική στιγμή για να βγούμε στις αγορές, δεν θα καθοριστεί με πολιτικά κριτήρια. Θα βγούμε στις αγορές την καλύτερη δυνατή στιγμή. Η βιωσιμότητα του χρέους είναι μια παράλληλη διαδικασία, η οποία έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα», τόνισε η κ. Ασημακοπούλου για την επικείμενη έξοδο στις αγορές τόνισε:
«Εμείς μιλάγαμε και μιλούμε για μια συμφωνία όπου λέει ότι θα αντιμετωπιστεί η βιωσιμότητα του χρέους. Όχι για τον τρόπο».
Από το Blogger.