google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μανώλης Κεφαλογιάννης : H Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη στις εκλογές - epiruschannel.gr

Μανώλης Κεφαλογιάννης : H Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη στις εκλογές

Τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη στις εκλογές εξέφρασε απο τα Γι'αννινα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης,  ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και θα περάσει από κάτω με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα με τις συνιστώσες του και την αριστερή πρωτοβουλία. Ο κ.  Κεφαλογιάννης περιόδευσε στο Νομό ενώ το βράδυ  είχε συνάντηση με κομματικά στελέχη.
Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννα Καλαντζάκου και η πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Μαρία Κεφάλα. Η κ. Καλαντζάκου, υποψήφια ευρωβουλευτής  τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα των εκλογών και να πουν όχι στη χαλαρή ψήφο ή την ψήφο διαμαρτυρίας.
Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης διαχώρισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τις ευρωεκλογές. Για τις πρώτες είπε ότι είναι υπόθεση των τοπικών κοινωνιών. Απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν χρίσματα, αλλά όπου στηρίζονται υποψήφιοι, οι αποφάσεις αυτές δεσμεύουν όλα τα στελέχη. Ωστόσο έκανε σαφές ότι πέρασε η εποχή των πειθαρχικών κυρώσεων για όσους δεν υπακούουν και κάνουν άλλες επιλογές. Μάλιστα έγινε αρκετά περιγραφικός όταν αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν υποψήφιοι σε διαφορετικά ψηφοδέλτια. Επίσης εμφανίστηκε αισιόδοξος, υποστηρίζοντας ότι δεν κλυδωνιστεί η κυβερνητική συμμαχία, ενώ χαρακτήρισε την κεντροαριστερά –ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ- ως μία δύναμη που παράγει σταθερότητα για τη χώρα.
Από το Blogger.