google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook του Σταμάτη Κραουνάκη για το θάνατο του Γιαννιώτη ηθοποιού Μ. Γούσια - epiruschannel.gr

Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook του Σταμάτη Κραουνάκη για το θάνατο του Γιαννιώτη ηθοποιού Μ. Γούσια

Με τα στεφάνια του Λάκη Λαζόπουλου, της Κατερίνας Παπουτσάκη, της Σοφίας Παυλίδου και πολλών ακόμα καλλιτεχνών να ξεχωρίζουν στη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε... στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Πέραμα των Ιωαννίνων, έγινε χθες η κηδεία του 42χρονου ηθοποιού Μπάμπη Γούσια.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και στενοί φίλοι και συγγενείς ήταν εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο. Η μέρα βροχερή και τα πρόσωπα των παρευρισκόμενων θλιμμένα καθώς έχασαν ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο, τον Μπάμπη που έδινε από την Πρωτοχρονιά μάχη με τον καρκίνο ο οποίος και τελικά τον νίκησε. Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία όμως θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook στο οποίο έγραψε: «Ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. Στο φως να ντυθεί... σιωπή τώρα, λίγο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 


Από το Blogger.