google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ερωτήματα για μια συνεργασία Μπέγκα - Κολόκα που οι ίδιοι δεν διέψευδαν και όλοι ανέμεναν - epiruschannel.gr

Ερωτήματα για μια συνεργασία Μπέγκα - Κολόκα που οι ίδιοι δεν διέψευδαν και όλοι ανέμεναν

Ο Π. Κολόκας κατέθετε ιδέες και προτάσεις για το Δήμο Ιωαννιτών ως υποψήφιος Δήμαρχος, κατήγγειλε τις πρακτικές και τις πολιτικές που εφαρμόζονταν στην πόλη και τις οποίες υπηρετούσε και ο Θ. Μπέγκας όντας αντιδήμαρχος με τον οποίο σήμερα όμως συντάσσεται, όταν πριν από μια εβδομάδα και χωρίς να αλλάξει κάτι δραματικά διέψευδε ως ευφάνταστα τα σενάρια περί μη καθόδου του στις εκλογές.
Εν τω μεταξύ η ανακοίνωση της συνεργασίας συνοδεύεται από πολιτικούς όρους που αν μην τι άλλο αφήνουν πολλά ερωτηματικά.
Γιατί ήταν επίπονη η διαδικασία σύγκλισης, δεν αναφέρθηκε καμία διαφορετική αντίληψη, ούτε και ανακοινώθηκαν κάποια κοινά σημεία τα οποία βρήκαν οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων.
Η φιλοσοφία είναι ίδια των επικεφαλής; τότε γιατί κατήγγειλε την απερχόμενη δημοτική αρχή ο κ. Κολόκας;
Κανείς εκ των επικεφαλής δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να αιτιολογήσει την απόφαση σύγκλισης πέραν των τετριμένων πολιτικών κλισέ περί αυτοδυναμίας της αυτοδιοίκησης και του νέου.
Και τι ερώτημα είναι τι ακριβώς θα προσφέρει ο κ. Κολόκας στον κ. Μπέγκα.
Αναμφίβολα βέβαια αυτό που χάνει ο κ. Κολόκας είναι το καλό του το χαρτί για μια πολιτική σταδιοδρομία, χαρτί το οποίο μάλλον έκαψε.   
Από το Blogger.