google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνάντηση του Μ. Κασσή με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου - epiruschannel.gr

Συνάντηση του Μ. Κασσή με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου


Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου πραγματοποίησε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής
Οι στρατιωτικοί εξέφρασαν την αγωνία τους αναφορικά με το ενδεχόμενο υποστελέχωσης των στρατοπέδων της Ηπείρου και  πρότειναν την καθιέρωση μεικτών περιπόλων στρατού αστυνομίας στην παραμεθόριο, έτσι ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων των περιοχών αυτών.
Επίσης συζητήθηκε ο μεγάλος χρόνος αναμονής για την καταβολή του εφάπαξ βοηθήματος και ζήτησαν λύση στο θέμα των συναδέλφων τους που προσελήφθησαν τη διετία ’90-’92 έτσι ώστε να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος για το καθεστώς συνταξιοδότησής τους .

Ο κ. Κασσής συμφώνησε πως η καθιέρωση μεικτών περιπόλων θα ήταν μια καλή λύση για την παραμεθόρια περιοχή και εξέφρασε την πεποίθηση πως δεν πρόκειται να κλείσουν άλλα στρατόπεδα στην Ήπειρο. Αναφορικά με το θέμα των ασφαλισμένων τη διετία  ’90-’92 δεσμεύτηκε πως θα ζητήσει συνάντηση με την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κα Φώφη Γεννηματά προκειμένου να υπάρξει λύση στο θέμα.

Από το Blogger.