google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εδώ η απάντηση Μπέγκα σε Γκόντα, η ανταπάντηση και η απάντηση Μπέγκα στην ανταπάντηση Γκόντα! - epiruschannel.gr

Εδώ η απάντηση Μπέγκα σε Γκόντα, η ανταπάντηση και η απάντηση Μπέγκα στην ανταπάντηση Γκόντα!

Απάντηση στην Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία και την ομιλία του Νίκου Γκόντα την Κυριακή, δίνει η Ενότητα Πολιτών και ο Θωμάς Μπέγκας: 

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκος Γκόντας αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις για το Δήμο.
Αμετανόητος θιασώτης του λαϊκισμού και των πολιτικών που οδήγησαν στην Ελλάδα στο μνημόνιο και τα όρια της καταστροφής.
Φανατικός οπαδός του παλιού, του ξεπερασμένου και του καταδικασμένου.
Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και με περίσσευμα αλαζονείας, έρχεται να εξαγγείλει νέες μεγάλες επενδύσεις με ανταποδοτικά οφέλη, επενδύσεις με διαδικασίες fast track!
Ως γνήσιος εκφραστής ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων. Ποιών άραγε;
Αποκαλύφθηκε ο κ. Γκόντας!
Και αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις. Πανομοιότυπες με την κυβερνητική πολιτική. Πολιτική των αντιλαϊκών μέτρων, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της εφαρμογής των μνημονιακών επιταγών.
Αυτή την τοπική αυτοδιοίκηση θέλει. Τα Γιάννινα δεν έχουν άλλη δημόσια περιουσία να ξεπουλήσουν. Δεν χρειάζονται τις fast track επενδύσεις του κ. Γκόντα και των ομοϊδεατών του.
Τα δοκίμασαν και τα καταδίκασαν. Τα άφησαν στο παρελθόν εκεί όπου ανήκει και η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία. 
σε απάντηση της παράταξης Θ. Μπέγκα η παράταξη Ν. Γκόντα ανταπαντά:
"Ο πανικός της Ενότητας Πολιτών είναι προφανής. Φοβούμενοι ότι έχουν απωλέσει ακόμη και τη δεύτερη θέση, επιχειρούν να «βγουν» στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ από αριστερά. Ο κ. Μπέγκας έχει αντιληφθεί ότι συναγωνίζεται με την παράταξη του κ. Νάτση.
Η προσέλκυση επενδύσεων είναι ο μόνος τρόπος για την ανάπτυξη της πόλης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Εκτός και αν ο κ. Μπέγκας έχει άλλο μαγικό τρόπο και τον αποκρύπτει.
Η ακατανόητη επίθεση τους στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ είναι δικό τους θέμα και δεν αφορά τους δημότες, που επιθυμούν μία Δημοτική Αρχή η οποία θα είναι κοντά στους πολίτες και θα επιλύει τα προβλήματά τους. Μία υποχρέωση για την οποία πολύ σωστά ο κ. Φίλιος είχε επισημάνει, ότι ο κ. Μπέγκας είναι ανεπαρκής".
Νέα απάντηση Μπέγκα… στην απάντηση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας:
"Το 2010 η παράταξη του κ. Γκόντα είχε αυτοχριστεί «Πρωταθλήτρια των έργων» με μηδέν απορρόφηση στο ΕΣΠΑ. Μηδέν. Το 2014 φαντασιώνεται ότι είναι «πρωταθλήτρια» στον εκλογικό αγώνα κι αναζητά τον δεύτερο. Η παλιά Δημοτική Αρχή του κ. Γκόντα έχει μείνει στη μνήμη των πολιτών για το fast track ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Για τα fast track δάνεια και χρέη. Για τις fast track αυξήσεις στα δημοτικά τέλη. Για τις fast track παράνομες συμβάσεις Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση. Θα ξαναστείλουν την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία πίσω στο παρελθόν όπου ανήκει. Και μάλιστα με διαδικασίες … fast track".
Από το Blogger.