google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το εκλογικό κέντρο του Θωμά Μπέγκα, βόλτα στην αγορά της πόλης - epiruschannel.gr

Το εκλογικό κέντρο του Θωμά Μπέγκα, βόλτα στην αγορά της πόλης

Συνεχίζοντας την επαφή με τους πολίτες ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» περιόδευσαν σήμερα το πρωί στην πασχαλινή αγορά των Ιωαννίνων.
Αντάλλαξαν ευχές για «χρόνια πολλά» με συμπολίτες μας που έκαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα και τα ψώνια τους και συνομίλησαν με εμπόρους για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά αλλά και για την ανταπόκριση που έχει το δίκτυο πεζοδρόμων που κατασκευάζει ο Δήμος Ιωαννιτών.
«Είναι μέρες που ο κόσμος βγαίνει στην αγορά. Θέλουμε να δούμε τους συμπολίτες μας και παράλληλα να δούμε την καινούργια αίσθηση της πόλης με την κατασκευή των πεζοδρόμων», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Θωμάς Μπέγκας.
Παράλληλα θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, λέγοντας πως «ξέρουμε ότι είναι δύσκολοι οι καιροί, παρ’ όλα αυτά θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Νομίζω ότι οι παρεμβάσεις που κάνει ο Δήμος θα τονώσουνε την επιχειρηματικότητα της αγοράς.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κατέληξε δεσμευόμενος: «θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τα έργα που αναβαθμίζουνε το κέντρο της πόλης, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια όμορφη και ποιο ανθρώπινη καθημερινότητα στους συμπολίτες μας, και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα».
Η σημερινή περιοδεία ξεκίνησε από το Εκλογικό Κέντρο της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» που άρχισε να λειτουργεί από χθες στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Σακκά. Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας η επιλογή της θέσης δεν έγινε τυχαία, αλλά «σηματοδοτεί τις αλλαγές που το έργο της Δημοτική Αρχή επιφέρει στην αγορά και στην ποιότητα ζωής των πολιτών»
Από το Blogger.