google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στις φυλακές Ιωαννίνων ο εστιάτορας της Πρέβεζας που ασελγούσε σε 7χρονο κορίτσι, ενώ οι γονείς του έτρωγαν - epiruschannel.gr

Στις φυλακές Ιωαννίνων ο εστιάτορας της Πρέβεζας που ασελγούσε σε 7χρονο κορίτσι, ενώ οι γονείς του έτρωγαν

Σήμερα Τρίτη το πρωί έγινε η μεταγωγή στις φυλακές Σταυρακίου Ιωαννίνων του 53χρονου που προφυλακίστηκε με ομοφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την υπόθεση αποπλάνησης ενός 7χρονου κοριτσιού.
Η προφυλάκισή του αποφασίστηκε την Μ.Πέμπτη το μεσημέρι, αλλά μέχρι σήμερα κρατούνταν στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας,  λόγω των αργιών.
Ανήσυχοι είναι αρκετοί γονείς που μέσω των δικηγόρων τους αναζήτησαν στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη και για το κατάστημα στο οποίο έγινε το συμβάν, καθώς ανησυχούν οτι μπορεί η πράξη αυτή να έχει επαναληφθεί σε βάρος και άλλων μικρών κοριτσιών. Γεγονός είναι οτι μετά την έκδοση πορίσματος DNA που γίνεται στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα, στο εσώρουχο του μικρού κοριτσιού όπου μπορεί να βρεθούν νεκρά κύταρα από το χέρι του ή οποιοδήποτε άλλο εύρημα, θα ξεκινήσει η διαδικασία για άρση του απορρήτου των στοιχείων το, ώστε να υπάρξει ενδεχόμενο και άλλων καταγγελιών. Σημειώνουμε οτι πρόκειται για κατάστημα εστίασης όπου συνήθιζαν να πηγαίνουν και οικογένειες με μικρά παιδιά. Από την άλλη πλευρά επισημαίνεται οτι ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται την κατηγορία ενώ αποδέχθηκε την εξέταση DNA.
Η πειστικότητα όμως της κατάθεσης της 7χρονης οτι προσπάθησε να την θωπεύσει 3 φορές παρά την αντίδρασή της σε απόκρυφο σημείο, λέγοντάς της οτι αυτό «θα είναι το μυστικό μας» και η βεβαίωση της παιδοψυχολόγου της αστυνομίας οτι η ανήλικη λέει την αλήθεια, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Πρέβεζας να μην τον προφυλακίσουν .

http://prevezaposto.gr/1/?p=3226
Από το Blogger.