google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στον εισαγγελέα 60χρονος από την Πρέβεζα κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης - epiruschannel.gr

Στον εισαγγελέα 60χρονος από την Πρέβεζα κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας βρίσκεται από τις 3 τα ξημερώματα 60χρονος επαγγελματίας και οικογενειάρχης της Πρέβεζας, ύστερα από την καταγγελία που υπέβαλλαν στην αστυνομία οι Έλληνες γονείς ενός  8χρονου κοριτσιού.
Η καταγγελία αφορά απόπειρα αποπλάνησης και δεν έχει εξακριβωθεί αλλά η αστυνομία λίγες ώρες μετά την καταγγελία και αφού προηγήθηκε συνενόηση με την αρμόδια Αρχή, έστειλε αστυνομικούς που στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα πήγαν στο κατάστημά του (καφενείο),  τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην αστυνομία όπου αρνήθηκε την κατηγορία, αλλά προς το παρόν κρατείται και θα οδηγηθεί σε λίγο στον εισαγγελέα Πρέβεζας.
Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι ιδιαίτερα σοβαρή (κακούργημα) και τιμωρείται με πολυετή κάθειρξη αν θεωρηθεί αποπλάνηση.
Περιττό να πούμε οτι η πληροφορία αυτή έπεσε σαν βόμβα στους πολίτες της Πρέβεζας που ξαφνιάστηκαν καθώς πρόκειται για άτομο υπεράνω υποψίας, έγκριτο , εργατικό και καλό οικογενειάρχη .
Οι πραγματικές διαστάσεις αυτής της υπόθεσης όμως θα ξετυλιχθούν εντός της ημέρας στα γραφεία του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Πρέβεζας που θα αποφασίσουν για την τύχη του συλληφθέντος και για την εγκυρότητα της καταγγελίας που εξετάζεται με μεγάλη προσοχή από τις αρμόδιες Αρχές.

http://prevezaposto.gr/1/?p=3030
Από το Blogger.