google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προφυλακίστηκε ο 53χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 7χρονης στο ουζερί του στην Πρέβεζα - epiruschannel.gr

Προφυλακίστηκε ο 53χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 7χρονης στο ουζερί του στην Πρέβεζα

Στον Εισαγγελέα  οδηγήθηκε  σήμερα Μ.Πέμπτη ο 53χρονος ιδιοκτήτης ουζερί-καφενείου που κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 7χρονου κοριτσιού, ο οποίος μετά την απολογία του και την προσεκτική εξέταση όλων των στοιχείων προφυλακίστηκε με ομοφωνία ανακριτή και εισαγγελέα. Σημαντικό είναι οτι σήμερα ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε με άλλο συνήγορο υπεράσπισης τον κ.Γιώργο Γιαννάκη, καθώς ο κ.Βασίλης Γιάπρος που ασχολήθηκε αρχικά με την υπόθεση, παραιτήθηκε.
Όπως έχουμε ξαναγράψει  το αδίκημα της αποπλάνησης (και όχι της απλής ασέλγειας )  διώκεται αυταπάγγελτα και αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού, όταν η ανήλικη επιστρέφοντας στο σπίτι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της οτι ενώ ζωγράφιζε με άλλα δυο κοριτσάκια στην κουζίνα του καταστήματος του συλληφθέντος, αυτός την χάιδεψε σε απόκρυφο σημείο του σώματός της.
Τα μικρά παιδιά κατέθεσαν στην Αστυνομία, παρουσία ψυχολόγου. Τα άλλα δύο κοριτσάκια κατέθεσαν οτι δεν αντελήφθησαν τίποτα, αλλά η 7χρονη ήταν κατηγορηματική για το συμβάν. Ούτε η ίδια η μητέρα που βρισκόταν στην αυλή του καταστήματος δεν αντιλήφθηκε τίποτα για το συμβάν.
Πέρα από τις καταθέσεις όμως έχει σταλεί και το εσώρουχο της ανήλικης για εξέταση DNA ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες για την θωπεία αν βρεθούν νεκρά κύτταρα ή άλλα στοιχεία που να πιστοποιούν το γεγονός.
Η εξέταση αυτή χρειάζεται ακόμη 15 μέρες περίπου για να βγουν τα αποτελέσματα και μέχρι τότε το πιθανότερο είναι ο 53χρονος να μείνει προφυλακισμένος με βάση τα καταγγελόμενα και τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί. Στο μεταξύ και μέχρι να έρθει η εξέταση DNA , μπορεί να προκύψουν καταιγιστικές εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα. Συγκλονιστικά στοιχεία για την παραπάνω υπόθεση θα παρουσιαστούν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Λούπα το Σάββατο 9-11 το πρωί στο Ράδιο Πρέβεζα.
Από το Blogger.