google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνελήφθησαν 3 διακινητές ΣΤΑ γΙΆΝΝΕΝΑ για μεταφορά 4 παράνομων μεταναστών - epiruschannel.gr

Συνελήφθησαν 3 διακινητές ΣΤΑ γΙΆΝΝΕΝΑ για μεταφορά 4 παράνομων μεταναστών


Συνελήφθησαν  στη διασταύρωση Δελβινακίου και στην πόλη των Ιωαννίνων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις διακινητές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για μεταφορά τεσσάρων παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (09-04-2014) λίγο μετά τα μεσάνυκτα στη διασταύρωση Δελβινακίου, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας, μία 35χρονη ομοεθνή του, η οποία στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.
Επίσης, κατά τον έλεγχο, η 35χρονη κατείχε και επέδειξε διαβατήριο που έφερε πλαστές σφραγίδες.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (09-04-2014) τα ξημερώματα στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν από κοινού με το αυτοκίνητο του 34χρονου, τρεις υπηκόους Αλβανίας, 54, 27 και 28 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τις λαθρομεταφορές και το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ σε βάρος των παράνομων αλλοδαπών θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής τους απέλασης.
Από το Blogger.