google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σχόλιο του υποψήφιου δημάρχου Ιωαννίνων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάκη Τασιούλα σχετικά με τη δήλωση του Σ. Σκοπούλη - epiruschannel.gr

Σχόλιο του υποψήφιου δημάρχου Ιωαννίνων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάκη Τασιούλα σχετικά με τη δήλωση του Σ. Σκοπούλη


Οι αγωνιστές και αγωνίστριες από το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, που στηρίζει το ΚΚΕ,  δεν αποδέχονται κανένα «κάλεσμα ενότητας» και συνεργασίας που έχει  στόχο να  υποταχθούν, «ενωμένοι», οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα στις ανάγκες των  επιχειρηματιών. Δεν συμμετέχουμε στο σχέδιο υπονόμευσης της πάλης των εργαζομένων, με αυταπάτες περί «καλής» Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάπτυξης με «υγιείς» επενδύσεις και επιχειρηματίες, όπως στηρίζουν οι δήθεν αριστεροί υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε δήμους και περιφέρειες.

Η όλη πολιτική πορεία του Σ. Σκοπούλη  επιβεβαιώνει το ΚΚΕ, ότι πρόκειται για πορεία συνεχούς ολίσθησης ενάντια στα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που χαρακτηριστικό τους είναι η χυδαία αντι –ΚΚΕ πολεμική και η υπονόμευση των αγώνων των εργαζομένων (π.χ. Πέτσιος- Spider), ως το ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή το νέο ΠΑΣΟΚ, που αναμασάει τις απαιτήσεις των επιχειρηματιών (ΣΕΒ) και πίνει νερό στο όνομα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης …….ο κατήφορος δεν έχει τέλος.
Από το Blogger.