google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τί έδωσε και τι πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την περιοδεία του στην Ήπειρο - epiruschannel.gr

Τί έδωσε και τι πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την περιοδεία του στην Ήπειρο

Ήρεμος, χαλαρός, μπροστά σε ένα μεγάλο ακροατήριο στη Φρόντζου πολιτεία στα Γιάννενα ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για όλα.
Κυρίως μέσω των δεκάδων ερωτήσεων που δέχτηκε από το νεανικό κύρίως κοινό που κατέκλυσε το χώρο.
Ανέπτυξε τις θέσεις του ποταμιού για τις ευρωεκλογές, μίλησε για την Ευρώπη που θέλουμε και επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα, χωρίς περιστροφές.
Ακόμη και όταν μίλησε για την ανάγκη να καταργηθούν οι κομματικές φοιτητικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια και να επιτρέψουμε στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου να ιδρύσουν κολέγια στην Ελλάδα προκειμένου να μην φεύγει το συνάλλαγμα και ασφαλώς το δυναμικό επιστημονικό προσωπικό που μένει στο εξωτερικό και διαπρέπει.
Μίλησε και για το γάλα και την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα.
Είπε και για τις εθνικές εκλογές τονίζοντας ότι το ποτάμι θα είναι παρών και αιφνιδίασε όταν είπε ότι εγώ θα είμαι για λίγο στην πολιτική και όχι κληρονομικώ δικαίω εσαεί.
Και τι δεν είπε αφήνοντας στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις για την παρουσία του και τις θέσεις του.
Κλέβουμε ιδέες που έχουν πετύχει είπε δεν αντιγράφουμε και ναι πρέπει επιτέλους να υιοθετήσουμε επιτυχημένα μοντέλα του εξωτερικού και στην Ελλάδα.
Μίλησε για την καινοτομία και ανέπτυξε τις θέσεις του για τα θερμοκήπια καινοτομίας, ενώ επανέφερε τις ευεργεσίες αναφέροντας συμβουλευόμενος το μπλοκάκι του όλα τα μεγάλα κτίρια της Ελλάδος που έγιναν από Ηπειρώτες ευεργέτες.
Μεταξύ των άλλων ανέφερε πως επιβάλλεται να εκπονήσουμε ένα εθνικό σχέδιο για τις περιφέρειες και μίλησε και για την ανεργία και για την φτωχότερη περιφέρεια της Ε.Ε την Ήπειρο αλλά και για τις ιδωτικοποιήσεις με τις οποίες συμφωνεί εφόσον θα κερδίσει και το δημόσιο και οι πολίτες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης το βέβαιο είναι ότι αποκόμισε πολλά από τις επφε΄ς του στην Ήπειρο και έχει να πάρει μαζί του ακόμη περισσότερα αφού σήμερα επισκέπτεται την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα.
Το ποτάμι φαίνεται πως κέρδισε το στοίχημα και στην Ήπειρο και απέκτησε φίλους. 
Από το Blogger.