google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Μ. Κασσής δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία τρόικας - κυβέρνησης για το γάλα - epiruschannel.gr

Ο Μ. Κασσής δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία τρόικας - κυβέρνησης για το γάλα

Δυο βουλευτές και ένας υφυπουργός σήκωσαν ήδη τη σημαία της επανάστασης για τογάλα και εμφανίζονται αποφασισμένοι να καταψηφίσουν την συμφωνία με την τρόικαγια το γάλα. 

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να παραιτηθεί από την θέση του.
Μάλιστα όπως αναφέρουν πρόσωπα του περιβάλλοντός του στους οποίους έχει εκμυστηρευτεί τις διαφωνίες του ο Λαρισαίος πολιτικός αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του στο τέλος της εβδομάδας.
Η πιθανή παραίτηση του κ. Χαρακόπουλου είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει μια κυβερνητική κρίση, ενώ και οι διαφωνίες πολλών βουλευτών και των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση θέτουν σοβαρό ζήτημα.

Ο κ. Χαρακόπουλος λέει στους συνομιλητές του «θα περιμένω να τελειώσει η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ την Παρασκευή και μετά θα τοποθετηθώ» και επιμένει ότι θα παραμείνει συνεπής με τις θέσεις του, οι οποίες είναι γνωστές στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Τη διαφωνία του με τις αποφάσεις για το γάλα εξέφρασε όμως μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ και ο Ιορδάνης Τζαμτζής λέγοντας ότι πρόκειται για μια κακή συμφωνία.

Το πρωί και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει.

Το θέμα των νέων μέτρων πάντως το Μαξίμου σκέφτεται να το αντιμετωπίσει με την τακτική του ενός άρθρου ώστε να αναγκαστούν οι βουλευτές να ψηφίσουν υπέρ για να μην μπει η κυβέρνηση σε περιπέτειες.
Από το Blogger.