google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Αβραμόπουλος μίλαγε στη βουλή και ο Κουτσογιαννακόπουλος... ροχάλιζε! - epiruschannel.gr

Ο Αβραμόπουλος μίλαγε στη βουλή και ο Κουτσογιαννακόπουλος... ροχάλιζε!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά την παρουσίαση των νέων προτάσεων του υπουργείου Άμυνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Την ώρα που ο υπουργός, Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε την παρουσίασε στα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας ένας «γαλάζιος» βουλευτής… ροχάλιζε σφυρίζοντας. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτής κοιμάται στα έδρανα. Πολλές φορές ο φακός έχει πιάσει στα «πράσα»… εξουθενωμένους βουλευτές να παραδίνονται στην αγκαλιά του Μορφέα.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του κ. Αβραμόπουλου ακούστηκε έντονο... «χρρρ, χρρρ, χρρρ». Ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίαζε στα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας τις προτάσεις για το πώς θα γίνονται οι προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, με την παρουσία και ενός αρχηγού κόμματος.

Ελάχιστοι έδωσαν σημασία στα απανωτά και κλιμακούμενα σε ένταση «χρρρ, χρρρ, χρρρ,», αλλά όταν αυτά συνοδεύθηκαν και από ένα υπόκωφο... σφύριγμα ανέλαβε δράση ο εκ των υφυπουργών κ. Αθ. Δαβάκης να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει. Εντόπισε λοιπόν έναν εύσωμο «γαλάζιο» βουλευτή να κοιμάται μακαρίως. Επειδή οι συνεδριάσεις τέτοιου τύπου χαρακτηρίζονται απόρρητες, ρώτησα τον κ. Δαβάκη ποιος ήταν αυτός ο βουλευτής. Και μου τον «έδωσε» χωρίς δυσκολία. Ήταν ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος».
Από το Blogger.