google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την επόμενη εβδομάδα στα Γιάννενα ο Σταύρος Θεοδωράκης - epiruschannel.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την επόμενη εβδομάδα στα Γιάννενα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να περιοδεύσει στα Γιάννενα ο Σταύρος Θεοδωράκης και το ποτάμι.
Οι δημοσκοπήσεις δίνουν ...τον αέρα στο νέο αρχηγό να κοιτάζει το μέλλον του κόμματος του και η απήχηση του να γίνεται αποδεκτή σε ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων.
Η πρώτη περιοδεία του στα Χανιά, τη γενέτειρά του, στέφθηκε από επιτυχία και τώρα το ποτάμι στρέφεται και προς την υπόλοιπη χώρα.
Στα Γιάννενα το πρόγραμμα των επαφών του και οι επισκέψεις που θα κάνει δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι θα είναι διήμερη ή τριήμερη και δεν θα περιορίζεται μόνο στην πόλη.
Η επιλογή των Ιωαννίνων σαν δεύτερος σταθμός της περιοδείας του Σταύρου Θεοδωράκη έχει να κάνει και με την αγάπη του για την περιοχή, αλλά και με το γεγονός ότι η Ήπειρος είναι η πιο φτωχή περιφέρεια της Ευρώπης και πρώτη στην ανεργία.
Τις επόμενες ημέρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση του προγράμματος της επίσκεψης του ποταμιού στην πόλη των Ιωαννίνων.   
Από το Blogger.