google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυτό το τέρας που βίασε την 3χονη κόρη του έμεινε ελεύθερος! - epiruschannel.gr

Αυτό το τέρας που βίασε την 3χονη κόρη του έμεινε ελεύθερος!

Σάλος έχει προκληθεί στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ όπου ένας 47χρονος άνδρας, ενώ καταδικάστηκε ως ένοχος για το βιασμό της 3χρονης κόρης του, θα αποφύγει τη φυλάκιση γιατί η δικαστής έκρινε ότι δεν «θα περνούσε καλά» στη φυλακή.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο κατηγορούμενος θα επωφεληθεί περισσότερο από προγράμματα αναμόρφωσης παρά από κάποια ποινή φυλάκισης, καθώς δεν θα τα πήγαινε καλά στη φυλακή». 

Όπως πάντως καταγγέλλει η πρώην σύζυγός του, η πραγματική αιτίας αυτής της τόσο ελαφριάς ποινής είναι η οικονομική κατάσταση του καταδικασθέντα, ο οποίος αν και άνεργος είναι εύπορος εισοδηματίας και μέλος γνωστής οικογένειας της περιοχής. 

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily News, ο Ρόμπερτ Ρίτσαρντς, όπως είναι το όνομα του άνδρα, προσέλαβε ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία της πολιτείας και ενώ παραδέχθηκε την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, αλλά και του γιου του, του επιβλήθηκε ποινή με αναστολή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση έγινε γνωστή μόνο μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του, ενώ συνήθως μόνο στους ναρκομανείς επιβάλλονται προγράμματα αποτοξίνωσης και όχι φυλάκιση.
Από το Blogger.