google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κεντρική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στα Γιάννενα την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Ήπειρο - epiruschannel.gr

Κεντρική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στα Γιάννενα την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Ήπειρο

Τετάρτη 26 Μαρτίου μέχρι και 28 του μήνα η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη επικεφαλής του ποταμιού στην Ήπειρο.
Το πρόγραμμα της περιοδείας του δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί ωστόσο απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να κάνει ανοιχτή ομιλία στα Ιωάννινα το βράδυ της Τετάρτης.
Η Ήπειρος αποτελεί για τον Σταύρο Θεοδωράκη εκτός από μια πολύ αγαπημένη περιοχή και σημαντική καθώς όπως είναι γνωστό η Ήπειρος κατέχει τη θλιβερή πρωτιά της ανεργίας και είναι η πιο φτωχή περιφέρεια της Ε.Ε.
Επιδίωξη του είναι να αναδείξει τα ζητήματα αυτά και να τονίσει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει το ποτάμι στα ζητήματα της ανεργίας και της Ε.Ε ενόψει και των ευρωεκλογών.
Παράλληλα θα δώσει και το στίγμα της πολιτικής του ποταμιού στα θέματα αυτά.
Η περιοδεία του στην Ήπειρο έρχεται αμέσως μετά την επιτυχημένη πρώτη περιοδεία του στην Κρήτη, ενώ αίσθηση προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των εξόδων του ταξιδιού.
Πάντως τα υψηλά ποσοστά που δίνουν οι συνεχείς δημοσκοπήσεις στο ποτάμι δείχνουν την απήχηση που έχει στους πολίτες η κίνηση που δημιούργησε πριν από λίγες μόνο ημέρες, ενώ η σημερινή δημοσκόπηση της εφημερίδας το ποντίκι δίνει στο ποτάμι ποσοστό 10% και το φέρνει τρίτο κόμμα, για τις ευωρωεκλογές.
Υψηλό είναι και το ποσοστό που λαμβάνει το κόμμα στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές 6,5%.
Από το Blogger.