google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1, επί του Πλατανιά - epiruschannel.gr

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1, επί του Πλατανιά

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1, επί του Πλατανιά, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μπέριος (11΄) και Κολοβέτσιος (61΄) πέτυχαν τα τέρματα των νικητών, ενώ στο 23΄ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αλεξάνταρ Καταϊ για τους γηπεδούχους. Με 35 βαθμούς, πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του πίνακα με 25 βαθμούς.

Με τον Κατάι να απειλεί στο 5ο λεπτό την εστία του ΠΑΣ, όταν «έπιασε» καλό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ξεκίνησε η αναμέτρηση στα Χανιά. Στο 11ο λεπτό, όμως οι Κρήτες φίλαθλοι «πάγωσαν», όταν είδαν τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανοίγει το σκορ: Ο Ίλιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπέριος βγήκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ο Πλατανιάς προσπάθησε ν΄ απαντήσει, κάτι που κατάφερε στο 23ο λεπτό, με σκόρερ τον Κατάϊ που εκτέλεσε σε πρώτο χρόνο από την περιοχή, μετά από κάθετη του Τόρες. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις έκτοτε και μέχρι το ημίχρονο που ολοκληρώθηκε 1-1 με τους δύο τεχνικούς να μην έχουν προβεί σε αλλαγές.
Ο Πλατανιάς είχε μία ευκαιρία στο 55' να προηγηθεί, όταν ο Κατάι βρέθηκε... ανενόχλητος και δοκίμασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Βελλίδης με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει. Έξι λεπτά, αργότερα και συγκεκριμένα στο 61΄, ο Ίλιτς ελευθερώθηκε ωραία μέσα στην περιοχή του Πλατανιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Κολοβέτσιος από κοντά επωφελήθηκε τα κενά, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΣ, 2-1. Ο τραυματισμός του Μιχαήλ (διακομίστηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου) υποχρέωσε τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη να βάλει στη θέση του τον Κίτσου στο 71', ενώ στο 63΄ ο Τσάβες είχε πάρει τη θέση του Γιάκου. Διπλή αλλαγή και για τον Πλατανιά, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να στέλνει στον αγωνιστικό χώρο τους Σιαλμά και Βλαχοδήμο αντί των Γουνδουλάκη και Μπέλιτς. Οι αλλαγές δεν έφεραν πάντως αποτέλεσμα για την ομάδα της Κρήτης που μέχρι το 82΄ δεν απείλησε. Όταν ο χρόνος άρχισε να πιέζει, ο Πλατανιάς έδειξε μεγαλύτερη κινητικότητα και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχοδήμο στο 86΄, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Τσουκαλά από καλή θέση για τα Γιάννενα δεν είχε τύχη, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Χωρίς τύχη στο 90΄ η εκτέλεση φάουλ του Βλαχοδίμου, με τον Βελλίδη να διώχνει σε κόρνερ, ο ΠΑΣ κράτησε ανέπαφη την εστία του στις καθυστερήσεις και έφυγε με νίκη από τα Χανιά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νούνες, Γιαχία - Μιχαήλ, Ντάσιος, Ίλιτς, Τζημόπουλος

Οι συνθέσεις:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Ζαραδούκας, Γιαχία (75΄ Μενδρινός), Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (64΄ Σιαλμάς), Κατάι, Μπέλιτς (65΄ Βλαχοδήμος), Τόρες


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (71΄ Κίτσου), Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Γιάκος (63΄ Τσάβες), Ίλιτς (83΄ Πίντο)
Από το Blogger.