google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο, παρουσιάστηκε χθες βράδυ το βιβλίο της Ρέας Βιτάλη «Κάποτε θα γράψω ένα βιβλίο». - epiruschannel.gr

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο, παρουσιάστηκε χθες βράδυ το βιβλίο της Ρέας Βιτάλη «Κάποτε θα γράψω ένα βιβλίο».

 Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο, παρουσιάστηκε χθες βράδυ στη Στοά Λούλη, το βιβλίο της Ρέας Βιτάλη «Κάποτε θα γράψω ένα βιβλίο». 
Η παρουσίαση, που ήταν ιδιαίτερα επιμελημένη και με γρήγορη εξέλιξη, κράτησε αμείωτο  το ενδιαφέρον  του κοινού, που  εντυπωσιάστηκε   για το  περιεχόμενό του, όπως το παρουσίασε ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Χρήστος Μασσαλάς. Αποσπάσματα διάβασαν η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο ηθοποιός του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων Μιχάλης Μπίζιος. Συγκινητικό ήταν το κλείσιμο της παρουσίασης από την ίδια τη συγγραφέα Ρέα Βιτάλη, η οποία αναφέρθηκε στις θύμησες και τα ερεθίσματα που είχε από την επιχειρηματική διαδρομή του πατέρα της, η οποία αποτέλεσε και τη βάση του περιεχομένου του βιβλίου.
Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία ο συνεργάτης του «Π.Λ.» Γιάννης Κεϊσογλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η πρώην Υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, ο πρώην βουλευτής Μιχ. Παντούλας, οι πρώην δήμαρχοι Ν. Γκόντας- Αν. Παπασταύρος, ο Εφέτης επί Τιμή Δημ. Ρίζος, Περιφερειακοί- Δημοτικοί Σύμβουλοι, άνθρωποι των γραμμάτων,  καθώς και το τιμ του «Πρωινού Λόγου»,- ο οποίος είχε αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία  έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ελαφρολαϊκά τραγούδια της εποχής.


Από το Blogger.