google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σημαντικά αποτελέσματα έχει φέρει η μέχρι τώρα συνεργασία των υπαλλήλων του Τελωνείου με την Ομάδα Δίωξης του Α.Τ. Κακαβιάς - epiruschannel.gr

Σημαντικά αποτελέσματα έχει φέρει η μέχρι τώρα συνεργασία των υπαλλήλων του Τελωνείου με την Ομάδα Δίωξης του Α.Τ. Κακαβιάς

Το περασμένο Σάββατο, οι υπηρεσίες των συνόρων Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς και το Τελωνείο Κακαβιάς έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, επισφραγίζοντας έτσι την συνεργασία τους.
Την εκδήλωση των υπαλλήλων των συνόρων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Δ/ντης Νομού Ιωαννίνων,  οι Επιθεωρητές της Οικονομικής Επιθεώρησης Ηπείρου, καθώς και οι Προϊστάμενοι των Τελωνείων Ιωαννίνων και Μέρτζανης.
Ο Διοικητής του Α.Τ.Κακαβιάς καθώς και η Δ/ντρια του Τελωνείου, εξήραν τη συνεργασία μεταξύ των δύο υπηρεσιών στα σύνορα και τόνισαν μεταξύ άλλων τη σημασία που έχει αυτή για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου και την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Άλλωστε η μέχρι τώρα συνεργασία των υπαλλήλων του Τελωνείου με την Ομάδα Δίωξης του Α.Τ. Κακαβιάς έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα όπως η ανακάλυψη ναρκωτικών ουσιών, λαθρεμπορευμάτων, ρευστών διαθέσιμων, κ.α. Οι  δυο υπηρεσίες αισιοδοξούν για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Από το Blogger.