google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Ε.Α.Υ.Ι.Πολλά και σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα εγκληματικότητας στην ελληνοαλβανική μεθόριο. - epiruschannel.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Ε.Α.Υ.Ι.Πολλά και σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα εγκληματικότητας στην ελληνοαλβανική μεθόριο.




  
Άλλος ένας συνάδελφός μας θυσιάζει στο βωμό του Αστυνομικού καθήκοντος, το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια του τη ζωή  για την προάσπιση του κοινωνικού συνόλου.
   Ο άδικος χαμός του, βύθισε σε θλίψη  την Αστυνομική οικογένεια  και ολόκληρη την κοινωνία  . Ένας αστυνομικός με ήθος, φιλότιμο και τεράστια προσφορά στην υπηρεσία και στην πατρίδα .
   Είναι  βαρύ το τίμημα και  ο φόρος αίματος που πληρώνουμε αλλά και τεράστιες οι   ευθύνες  του επίσημου κράτους που αντί να  θωρακίσει και να ενισχύσει τις ακριτικές περιοχές της Ελληνοαλβανικής μεθορίου ,χώρο όπου πραγματοποιείται  η   μεγαλύτερη εισαγωγή της λεγόμενης βαριάς εγκληματικότητας, τις αποδυναμώνει με συνεχείς αποσπάσεις στον Έβρο.

   Η Ένωση μας ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα συνάδελφο μας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους συγγενείς του, δηλώνοντας παράλληλα  την αμέριστη συμπαράστασή της.
Από το Blogger.