google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η κάλπη θέλει μπρίο, σεξαπίλ και «τρέλα» | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Η κάλπη θέλει μπρίο, σεξαπίλ και «τρέλα» | epiruschannel.gr

Η κάλπη θέλει μπρίο, σεξαπίλ και «τρέλα» | epiruschannel.gr


Λίγο απ'όλα θα έχουν οι φετινές εκλογές

Απ' όλα έχει ο μπαχτσές των φετινών εκλογών. Από εφευρέτες και γενναιόδωρους τσιφλικάδες, μέχρι οπαδούς του Παναθηναϊκού, θιασώτες του πολιτικού σουρεαλισμού και νοσταλγούς του Καποδίστρια. 

Από επίδοξους «τυραννοκτόνους» και απόμαχους καραβανάδες μέχρι σεξοβόμβες πορνοστάρ, που υπόσχονται να ανεβάσουν στα ύψη τη λίμπιντο της ελληνικής Βουλής. Οι πλέον κρίσιμες και πολυαναμενόμενες εκλογές της μεταπολίτευσης τουλάχιστον δεν στερούνται πρωτοτυπίας και χιούμορ...

Στην εποχή της κρίσης και της πολυδιάσπασης, 36 πολιτικοί σχηματισμοί (το 2009 ήταν 28) κατέθεσαν αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. 

Εκτός από τα μεγάλα πολιτικά κόμματα και τα παρακλάδια που ξεπήδησαν από αυτά στη ζόρικη εποχή των μνημονίων, η λίστα της φετινής πολιτικής αρένας είναι πλούσια σε πρωτοεμφανιζόμενους αλλά και παλαίμαχους «μικρούς» με ιδιαίτερο στίγμα.

Αγαπάτε αλλήλους
Από το Blogger.