google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χιλιάδες στη μεγάλη παρέλαση αρμάτων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Χιλιάδες στη μεγάλη παρέλαση αρμάτων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. | epiruschannel.gr

Χιλιάδες στη μεγάλη παρέλαση αρμάτων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. | epiruschannel.gr
25 Latest Articles Καρναβαλικό Κομιτάτο: Δικαίως το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου

Ξεπέρασε και τις προσδοκίες των διοργανωτών.Πέρασε με άριστα ακόμα και από τον αυστηρότερο κριτή.

Με τεράστια επιτυχία έγινε εχθές η μεγάλη παρέλαση αρμάτων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεπερνώντας σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη χρονιά, παρά την κρίση, έδωσαν ραντεβού εχθές στην Πρέβεζα ανεβάζοντας τον πήχη αρκετά ψηλά γεμίζοντας μεγαλύτερες ευθύνες για το μέλλον τους διοργανωτές.

Πραγματικά αυτό που είδαμε εχθές στην Πρέβεζας δεν το είχαμε δει ποτέ.

Απίθανες στολές, φοβερές δημιουργίες, πανέμορφα άρματα αλλά κυρίως κέφι και ζωντάνια πλημμύρισαν την κεντρική Λ. Ειρήνης και την παραλία της Πρέβεζας.

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου που είχε κατακλύσει τα πεζοδρόμια από την αρχή έως το τέλος την πορείας της καρναβαλικής παρέλασης.

Όλη η καρναβαλική αυτή εκδήλωση ακούγονταν ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό ENERGY 93,4 δίνοντας τουλάχιστον ηχητικά το κλήμα σε όσους είχαν συντονιστεί.

Βέβαια ένα αρκετά σημαντικό ρόλο οφείλουμε να πούμε ότι έπαιξε η παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουνιάκη ο οποίος κατάφερε να δώσει μια διαφορετική νότα με τις περιγραφές του αλλά και με το "παιχνίδι" που έκανε με όλους, καρναβαλιστές και κόσμο.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν βέβαια υπάρχει εικόνα, σε λίγες ώρες θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλο το καρναβάλι έτσι όπως το κατέγραψε η κάμερα του pamepreveza.gr...

Από το Blogger.