google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Newsbeast.gr | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : Παράνομη η πρόσβαση σε οποιαδήποτε ξένο site - epiruschannel.gr

Newsbeast.gr | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : Παράνομη η πρόσβαση σε οποιαδήποτε ξένο site

Newsbeast.gr | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : Παράνομη η πρόσβαση σε οποιαδήποτε ξένο site

Παράνομη η πρόσβαση σε οποιαδήποτε ξένο site Σύμφωνα με το US Library of Congress, η Δημοκρατία της Λευκορωσίας μόλις πρόσφατα ψήφισε έναν νόμο που καθιστά παράνομη για τους πολίτες της και τους κατοίκους της, την πρόσβαση ή ακόμα και την χρήση ξένων ιστοσελίδων (κυρίως για εμπορικούς σκοπούς). Οι τυχόν παραβιάσεις του εν λόγω νόμου εμπίπτουν στην κατηγορία του πλημμελήματος, ενώ τα πρόστιμα που μπορεί να επιβληθούν φθάνουν μέχρι και τα 92 ευρώ.

Ο νόμος απαιτεί από εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν μόνο εγχώρια domain για την παροχή online υπηρεσιών, διεξαγωγή πωλήσεων ή την ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό οι ήδη κάτοχοι domain που έχουν σχέση με υπηρεσίες άλλης χώρας να τα χάσουν.

Ο νόμος, του οποίου η εφαρμογή έχει οριστεί για τις 6 Ιανουαρίου, πρακτικά καταστρέφει τα οφέλη που είναι πιθανό να έχει στην οικονομία και στην ποιότητα ζωής των πολιτών ένα ανοικτό Web. Συγκεκριμένα το LoC αναφέρει:
Από το Blogger.