google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 NewsIt.gr: Απειλούσε την ερωμένη του με καυτά βίντεο μέσω Facebook 48χρονος επιχειρηματίας - epiruschannel.gr

NewsIt.gr: Απειλούσε την ερωμένη του με καυτά βίντεο μέσω Facebook 48χρονος επιχειρηματίας

OΆσχημη εξέλιξη είχε ένας θυελλώδης παράνομος έρωτας για έναν 48χρονο επιχειρηματία ο οποίος αν και παντρεμένος με τρία παιδιά είχε σχέση με μία 36χρονη γυναίκα ιδιωτική υπάλληλο.

Η 36χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση στον 48χρονο άνδρα κατηγορώντας τον πως την χτυπούσε, την έβριζε και την απειλούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, λέγοντάς της πως εάν τον εγκαταλείψει θα δημοσίευε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Μετά τη μήνυση αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαναν έρευνα στο σπίτι του 48χρονου και εντόπισαν υλικό προσωπικών στιγμών σε ψηφιακό μαγνητικό αρχείο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 36χρονης, ο 48χρονος επιχειρηματίας την έβριζε χυδαία επί αρκετό χρονικό διάστημα, την χτυπούσε ανελέητα και απειλούσε ότι θα δημοσιεύει τις προσωπικές τους ερωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής εντός του οποίου βρέθηκε το ψηφιακό υλικό.Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι για παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από τη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Ads by Google

Saxo Bank
Ζωντανές τιμές, On line συναλλαγές Ελεύθερη Δοκιμαστική πλατφόρμα!
gr.SaxoBank.com

Αγγλικά με 59,40€ ετησίως
Οn-line μαθήματα για 1 έτος με 800 ώρες οπτικοακουστικό υλικό.
www.qenglish.gr

Web NavFleet με 25€/μήνα
Διαχείριση στόλου οχημάτων από τους ειδικούς όπως δεν την έχετε ξαναδεί
fleet.telenavis.com

Orbi - Ολοκληρωμένη Λύση
για την Οργάνωση του Επαγγελματια Εγγραφείτε τώρα Δωρεάν!
www.orbi.gr

Διαδώστε αυτό το άρθρο

14 7 0 0

Σχετικά άρθρα

  1. Πέντε επιχειρηματίες με χειροπέδες σήμερα για χρέη στο Δημόσιο!
  2. Γιαννίκος: «Δεν έπρεπε να συλληφθώ» - Απολογείται αύριο
  3. Έσπασε το ρεκόρ μικρότερης διάρκειας ... κλοπής!


Enhanced by Zemanta
Από το Blogger.