google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διατήρησε αήττητο 28 χρόνων στα Γιάννινα ο Πανιώνιος 0-0 το ματς στους Ζωσιμάδες | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Διατήρησε αήττητο 28 χρόνων στα Γιάννινα ο Πανιώνιος 0-0 το ματς στους Ζωσιμάδες | epiruschannel.gr


Διατήρησε το αήττητο στα Γιάννινα ο Πανιώνιος που έχει 28 χρόνια να χάσει στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” για την Α’ Εθνική. Το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, που δεν είχε ρυθμό και φάσεις. Ιδίως μετά το 40’ όταν αποβλήθηκε με αψυχολόγητη ενέργεια ο Όμο (χτύπησε εκτός φάσης ο Κεϊτά) και ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να αμυνθεί μαζικά. Όχι όμως με καταστροφικό ποδόσφαιρο, αφού έβγαινε οργανωμένα και απειλητικά στις αντεπιθέσεις.
Το πρώτο ημίωρο του αγώνα είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες. Όμως, η αποβολή του Σουλεϊμάν Όμο άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον έλεγχο του αγώνα, όμως ο Πανιώνιος έκλεισε ιδανικά τους χώρους και εμπόδισε τους αντιπάλους του να αναπτυχθεί, είτε από τον άξονα, είτε από τα πλάγια, ενώ προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση.
Οι “κυανέρυθροι” έδειξαν καλά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν, ενώ παραμένουν αήττητοι μακριά από την έδρα τους. Σε τρεις εξορμήσεις σε άλλα γήπεδα μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία, συνολικά 7 βαθμούς από τους 8 που έχουν συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα.
Ταυτόχρονα, το αήττητο των “Ζωσιμάδων” φέτος διατήρησε η ομάδα των Ιωαννίνων. Σε τέσσερις αγώνες, ο ΠΑΣ έχει πανηγυρίσει δύο ήττες, ενώ τα άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Όμο (40’ απευθείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γουνδουλάκης, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Κούκι, Σιόβας, Σάμαρης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Λίλα, Κεϊτά (64΄Μπαγκαγιόκο), Τζημόπουλος, , Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (83΄ Τζάνης), Μπεσέρα (64΄Ζαϊρί), Μπακαγιόκο
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Όμο, Ρόκας, Κουμορτζί, Σιόβας, Γουνδουλάκης (65΄ Σάμαρης), Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Κούτσι (90΄ Αυλωνίτης) Ριέρα (83΄Σκέμπρι)

Είπαν
Σταφάν Ντεμόλ: “Ξέραμε από πριν ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Ο λόγος είναι ότι ο Πανιώνιος είναι ποιοτική ομάδα. Είχε κερδίσει δύο εκτός έδρας ματς με Κέρκυρα και Παναιτωλικό. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, αλλά δεν έπρεπε να θεωρήσουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μικρή ομάδα και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουμε και ξεκινήσαμε και στο δεύτερο καλά ασκώντας πίεση στα αντίπαλα καρέ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο πιο επιθετικά γινόταν. Ίσως θα έπρεπε να παίξουμε περισσότερα από τα άκρα για να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Δεν έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Εν κατακλείδι είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους, γιατί υπό δύσκολες συνθήκες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δείξουν ότι είναι καλή ομάδα”.
Τάκης Λεμονής: “.Αν σκεφτούμε ότι μείναμε με δέκα παίκτες από νωρίς, είμαστε ικανοποιημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε νευρικό παιχνίδι. Επηρέασε σ’ αυτό και ο δυνατός αέρας. Στο γήπεδο είδατε ότι γλιστρούσαν εύκολα οι παίκτες. Γενικά θεωρώ ότι ήταν μέτριο το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, αμυντικά συμπεριφερθήκαμε σωστά και πρέπει να πω ότι ήταν σημαντική η συνεισφορά του Κούτσι που γύρισε πολλές φορές πίσω να βοηθήσει τα μαρκαρίσματα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ο ΠΑΣ είχε το άγχος να βγει στην επίθεση και να ρισκάρει. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί σε κάποιες φάσεις που είχαμε. Γενικά κάναμε καλή προσπάθεια. Ο ένας πόντος δεν είναι άσχημος. Αν είχαμε 11 παίκτες και στα 90 λεπτά θα ζητούσαμε περισσότερο. Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που είναι επικίνδυνη επιθετικά”.
ΠΗΓΗ www.enet.gr
Από το Blogger.