google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καυγάς on camera Αργύρη - Καχριμάνη για τις πλημμύρες, | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Καυγάς on camera Αργύρη - Καχριμάνη για τις πλημμύρες, | epiruschannel.gr

Οι πλημμύρες στα Ιωάννινα στάθηκαν αφορμή για να ανταλλάξουν "φιλοφρονήσεις" οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μήλον της Έριδος ο περιφερειακός Ιωαννίνων που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από δύο χρόνια. Μέχρι χθες ήταν το καμάρι των κατοίκων, σήμερα ταυτίστηκε με την καταστροφή. Εκεί συναντήθηκαν ο νυν νομάρχης Ιωαννίνων, Αλέκος Καχριμάνης και ο αντίπαλός του στο δεύτερο γύρο, Βαγγέλης Αργύρης και κουβέντα στην κουβέντα κατέληξαν ο ένας να κατηγορεί τον άλλο, χωρίς ωστόσο, κάποιος από τους δύο να αναλαμβάνει μέρος της ευθύνης, που το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε την αιτία να πλημμυρίσει όλη η γύρω περιοχή.

Κατά την διάρκεια της ...πολιτισμένης συζήτησης ο κ. Καχριμάνης είπε στον κ. Αργύρη ότι "τα κάνατε μούσκεμα και δεν σας σώζουν αυτά. Το Αργυριστάν τέρμα!" Με τη σειρά του ο κ. Αργύρης απευθυνόμενος στον κ. Καχριμάνη του είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κάνει ρουσφέτια και εξυπηρετεί πελατειακές σχέσεις.

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών που μάταια αναζητούν τους υπεύθυνους της καταστροφής.

ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALPHA

Από το Blogger.