google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Νοεμβρίου | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές του Νοεμβρίου | epiruschannel.gr


Με επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κέρκυρα, την έδρα της περιφέρειας των Ιονίων Νήσων, ξεκίνησε η μεγάλη προεκλογική εξόρμηση του ΠΑΣΟΚ, για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Στην Κέρκυρα αναμένεται αύριο και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Σκανδαλίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ.Κουτρουμάνης, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τ.Χυτήρης, οι υφυπουργοί Υγείας Μ.Τιμοσίδης, Ανάπτυξης, Π.Ρήγας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ηλίας Μπεριάτος.
Το απόγευμα ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στο νησί. Λίγο νωρίτερα ομιλία θα απευθύνει ομιλία ο κ. Μπεριάτος.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο νέος θεσμός της περιφέρειας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της ταυτότητας της κάθε περιοχής, ενώ επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα. Όπως ανέφερε, θα συσταθεί ομάδα από υπουργεία ώστε να προωθηθούν προγράμματα υγιεινής και μεσογειακής διατροφής.

Οι κάτοικοι του νησιού επεσήμαναν στον πρωθυπουργό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη νέα γενιά για συνέχιση της παραγωγής, ωστόσο, οι προοπτικές βρίσκουν προσκόμματα στον μικρό αγροτικό κλήρο και σημείωσαν ότι η νησιωτική πολιτική για τα Ιόνια νησιά είναι, όπως είπαν, ανύπαρκτη.

Αύριο στην Κέρκυρα και ο Σαμαράς
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα έχει συναντήσεις στην Κέρκυρα με το νομάρχη Στέφανο Πουλημένο, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ι.Τρεπεκλή και το απόγευμα (18:30) θα απευθύνει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς του νησιού.
Από το Blogger.