google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απίστευτο! Προσπάθησε να ξεθάψει νεκρό από το μνήμα του και απείλησε με τσεκούρι συγγενή που προσπάθησε να τον σταματήσει. | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απίστευτο! Προσπάθησε να ξεθάψει νεκρό από το μνήμα του και απείλησε με τσεκούρι συγγενή που προσπάθησε να τον σταματήσει. | epiruschannel.gr

Μόνο στις ταινίες θρίλερ συναντά κανείς τέτοια σενάρια. Όμως στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για αληθινό περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στην Μηλιά Μετσόβου.
Ένας άνδρας που σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πήγε στο κοιμητήριο και χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα εργαλεία άρχισε να σκάβει με μανία ένα μνήμα θέλοντας να ξεθάψει τον νεκρό.
Εκείνη την ώρα τυχαία εμφανίστηκε στο κοιμητήριο συγγενικό πρόσωπο του θανόντος που αισθάνθηκε την επιθυμία να ανάψει ένα κερί στον τάφο του. Όταν πλησιάζοντας αντίκρυσε τον μανιασμένο συγχωριανό να σκάβει, σοκαρισμένος έτρεξε να τον σταματήσει ρωτόντας τι είναι αυτά που κάνει. Προσπάθησε να τον ηρεμήσει και τον τράβηξε λίγο πιο πέρα. Εκείνος σε έξαλλη κατάσταση τότε τον απείλησε με ένα τσεκούρι που είχε μαζί του και του είπε: «Αν δεν με αφήσεις να τον βγάλω(τον νεκρό) θα σε καθαρίσω». Ήδη μάλιστα είχε προχωρήσει αρκετά…το μακάβριο έργο του μέχρι την ώρα που εμφανίστηκε ο συγγενής. Τελικά ύστερα από την διαμάχη ο δράστης έφυγε για το σπίτι του.
Για το πρωτοφανές περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συγγενών του δεν προχώρησε στην σύλληψη του δράστη καθώς πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.
Η μικρή κοινωνία του χωριού είναι τρομοκρατημένη μετά το απίστευτο γεγονός και ζητά να γίνει κάτι που θα διασφαλίζει την προστασία τους.
Από το Blogger.