google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ένας ομογενής επικεφαλής στο γραφείο του FBI της Φιλαδέλφεια | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Ένας ομογενής επικεφαλής στο γραφείο του FBI της Φιλαδέλφεια | epiruschannel.gr

Ο ομογενής Τζορτζ Βενιζέλος θα αναλάβει τα «ηνία» στο γραφείο του FBI, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, αντικαθιστώντας την Τζανίς Φένταρτσικ, που με τη σειρά της ανέλαβε επικεφαλής του γραφείου της ίδιας υπηρεσίας, στη Νέα Υόρκη.
Ο Τζορτζ Βενιζέλος είναι ειδικός πράκτορας, μέχρι πρότινος αρμόδιος της διαχειριστικής αρχής του γραφείου του FBI στη Νέα Υόρκη και είχε αναλάβει προσωρινά και καθήκοντα επικεφαλής στο ίδιο γραφείο.
Εντάχθηκε στο δυναμικό του FBI το 1991 και αρχικά εργάστηκε στον τομέα της Βοστόνης, ασχολούμενος με τα «εγκλήματα λευκού περιλαιμίου» ή «εγκλήματα λευκού κολάρου».
Το 1997, προήχθη σε επιβλέπων ειδικός πράκτορας του ειδικού τομέα ερευνών για το ρωσικό οργανωμένο έγκλημα.

Το 2002 πήρε προαγωγή κι ανέλαβε υπεύθυνος του τομέα εγκλημάτων του γραφείου Νέας Υόρκης. Έναν χρόνο αργότερα, άρχισε να ασχολείται με ζητήματα που αφορούν την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και μια διετία μετά, έγινε ερευνητής στο αρχηγείο του FBI
Το 2006 ανέλαβε το τελευταίο του πόστο, στη διοικητική δομή του FBI, προτού η υπηρεσία του αναθέσει τα νέα του καθήκοντα ως επικεφαλής του γραφείου στη Φιλαδέλφεια.
Από το Blogger.