google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σ. Στάμος Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων: καλές οι βραβεύσεις, αλλά αν είχαν και μια κατάλληλη βάρκα... | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Σ. Στάμος Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων: καλές οι βραβεύσεις, αλλά αν είχαν και μια κατάλληλη βάρκα... | epiruschannel.gr


Με αφορμή την βράβευση των τεσσάρων Ολυμπιονικών της Σιγκαπούρης, Απόστολου Λαμπρίδη, Μιχάλη Ναστόπουλου, Ελένης Διαμάντη και Λυδίας Νταλαμάγκα την ερχόμενη Κυριακή, από την Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, για τις μεγάλες επιτυχίες τους στην πρόσφατη Ολυμπιάδα Νέων της Σιγκαπούρης, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρης Στάμος ζητά και την έμπρακτη στήριξη των αθλητών εκ μέρους της Περιφερειάρχη και της επίσημης Πολιτείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στάμος σε δηλώσεις του αναφέρει τα εξής: «Η πρωτοβουλία της κ. Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας να βραβεύσει τους τέσσερις Γιαννιώτες Ολυμπιονίκες, τους προπονητές τους και το Ναυτικό Όμιλο μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, γιατί αποδεικνύει ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει την προσφορά του Ν.Ο.Ι. και των αθλητών του στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και τη νεολαία μας. Οι Ολυμπιονίκες μας όμως χρειάζονται σήμερα πιο πολύ από ποτέ την στήριξη του επίσημου Κράτους. Για παράδειγμα, στερούνται μίας βάρκας, η οποία να είναι στα μέτρα τους.
Θέλουμε λοιπόν να πιστεύουμε ότι η κ. Γεωργακοπούλου θα δείξει και έμπρακτα το ενδιαφέρον της γι’ αυτούς, με την προσφορά μίας κωπηλατικής βάρκας στα μέτρα των αθλητών μας, άκρως απαραίτητης για την απρόσκοπτη συνέχιση των προπονήσεών τους».
Από το Blogger.