google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Και ο Μιχάλης Ευσταθίου στην παράταξη "Κοντά στον πολίτη" του Γ. Παπαβασιλείου | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Και ο Μιχάλης Ευσταθίου στην παράταξη "Κοντά στον πολίτη" του Γ. Παπαβασιλείου | epiruschannel.gr


Με τη φράση «Επιδιώκω τη σύνθεση και θα την επιδιώξω μέχρι τέλους» ο Γιώργος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Μιχάλη Ευσταθίου και την παράταξη «Αρτα για όλους», που στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωσε ποσοστό 10%.
Η ανακοίνωση και παρουσίαση έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Αρτα.

«Κανένας δεν περισσεύει, όλοι χρειάζονται και μάλιστα πολύ περισσότερο αυτοί που κοντά μου συστρατεύτηκαν πριν από 4 χρόνια», είπε ο κ. Παπαβασιλείου και παρουσίασε το Μ. Ευσταθίου.
«Επικεφαλής μιας παράταξης, «Άρτα για όλους» συστρατεύεται, συμπαρίσταται και είναι μαζί μας σε μια προσπάθεια για την επόμενη μέρα. Είναι μια καθαρή ξεκάθαρη θέση, που αφορά έναν αυτοδιοικητικό άρχοντα, ο οποίος προσπαθεί με τις δικές του δυνάμεις να συμβάλλει ώστε τα πράγματα να είναι αύριο πιο ρεαλιστικά, πιο εφικτά, στην αντιμετώπισή τους. Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση η οποία με ικανοποιεί διότι ο Μιχάλης Ευσταθίου δεν είναι απλώς ένα στέλεχος μιας παράταξης που συγκέντρωσε ένα ποσοστό της τάξης του 10%, αλλά ένας αυτοδιοικητικός εν ενεργεία, δημοτικός σύμβουλος Αρταίων με μια προϋπηρεσία σ’ αυτό που λέμε αυτοδιοικητικά πράγματα.
Εκτιμώ ότι η εμπειρία του, η θέλησή του και η αγνότητα των προθέσεών του, θα δώσει περαιτέρω κίνητρο, σε αυτό που ξεκινήσαμε. Θέλω λοιπόν να τον καλωσορίσω σ’ αυτή την προσπάθεια και να πω ότι με το Μιχάλη όπως και με όλα τα παιδιά, μαζί, ισότιμα και ισάξια θα δώσουμε τη μάχη και θα την κερδίσουμε».
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Ευσταθίου έκανε λόγο για προγραμματική συνεργασία των δύο παρατάξεων.
«Η συνεργασία των δύο παρατάξεων, “Κοντά στον Δημότη” και “Άρτα για όλους μας” είναι κατ’ αρχάς μια συνεργασία προγραμματική, και στην συνέχεια μια συνεργασία ανθρώπων που επιθυμούν να προσφέρουν. Με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς ο κύριος Παπαβασιλείου είναι από τους ανθρώπους που ξέρουν να ακούν και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να ακούει τις φωνές των πολιτών και μετά τις εκλογές. Η δικιά μας παράταξη είναι εδώ για να το εγγυηθεί αυτό.
Εμάς μας ξέρετε, είμαστε οι μόνοι που με επιτυχία και γνήσια κίνητρα βάλαμε στο ψυγείο την πλούσια κομματική μας διαδρομή καθώς πιστεύουμε στην αξία της κοινωνικής προσφοράς μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι αυτή η προσφορά που τιμάμε και νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι.
Φίλε Γιώργο, αυτές τις αρχές ακολουθήσαμε από μεριά μας σαν ανεξάρτητοι, αυτές θα ακολουθήσουμε και σαν συνεργάτες. Δεν κρύβω ότι είμαι αισιόδοξος ότι οι κοινοί μας πλέον κόποι θα αποδώσουν τους καλύτερους καρπούς», τόνισε.
Ταυτόχρονα ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων απηύθυνε και μήνυμα συστράτευσης όλων των δυνάμεων υποστηρίζοντας ότι «η αυριανή μέρα θα είναι δύσκολη γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα λειτουργικά, προβλήματα οργανωτικά και προβλήματα οικονομικά» και γι’ αυτό «πρέπει όλες οι δυνάμεις να συμπαραταχθούν σε μια κοινή γραμμή για ν’ αλλάξει το τόπος σελίδα».
Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται, σύμφωνα με τον κ. Παπαβασιλείου και «σ’ αυτούς που είχαν τις φιλοδοξίες και πριν τις διαδικασίες και σ’ αυτούς που βρέθηκαν στις διαδικασίες», αφήνοντας αιχμές για το αντάρτικο ψηφοδέλτιο της ΝΔ με επικεφαλής το Χρήστο Παπάζογλου.
«Κάποιοι ανταποκρίθηκαν, κάποιοι όχι. Αυτό είναι επιλογή του καθενός. Εγώ τους βλέπω όλους συναγωνιστές την επόμενη μέρα εάν κι εφόσον εκλεγούν και πιστεύω ότι κι αυτοί θα διατηρήσουν το ήπιο εκλογικό κλίμα το οποίο εγώ διατηρώ», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από το Blogger.