google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν σε άλλους συνδυασμούς. "Ανοιχτό" το ενδεχόμενο καθόδου της παράταξης | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν σε άλλους συνδυασμούς. "Ανοιχτό" το ενδεχόμενο καθόδου της παράταξης | epiruschannel.gr


Εντύπωση προκαλεί η ομόφωνη απόφαση των μελών της Δημοτικής Ομάδας του Πάνου Οικονομίδη να απόσχουν από κάθε δραστηριότητα ή συμμετοχή σε άλλα ψηφοδέλτια στις επικείμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση.
Στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας ο δήμαρχος Αρταίων Πάνος Οικονομίδης και επικεφαλής της παράταξης «Αρτινών Πολιτεία – μέλλον για όλους», σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αποδέσμευσε τους συνεργάτες του, ώστε ο καθένας να επιλέξει το δρόμο του.

Όλοι, αβίαστα, αφού προηγουμένως τοποθετήθηκαν για τις αυτοδιοικητικές εξελίξεις, εξέφρασαν την πικρία τους για την άρση της υποστήριξης του ΠΑΣΟΚ, διατύπωσαν ευθέως την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλα ψηφοδέλτια, τόσο αυτοί όσοι και τα μέλη των οικογενειών τους.
Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με στελέχη της παράταξης, αποτελεί ακόμα μια απόδειξη του αρραγούς της ομάδας, αλλά και της έντονης δυσφορίας για τα τεκταινόμενα.
Απ’ την άλλη πλευρά, προκαλεί μεγάλα προβλήματα στους επικεφαλής των συνδυασμών και ιδιαίτερα στον «εκλεκτό» του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπαλέξη ο οποίος υπολόγιζε στην απορρόφηση στελεχών της σημερινής δημοτικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ήδη προσεγγίσει κάποια από τα στελέχη αυτά, ώστε να είναι υποψήφιοι.
Τέλος, άγνωστο παραμένει το τι προτίθεται να κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή, καθώς δεν διατυπώθηκε ρητά αν θα συμμετάσχει ως αυτόνομη κίνηση ή θα απόσχει και σίγουρα δεν υπήρξε ακόμη κάποια δημόσια ανακοίνωση ή τοποθέτηση για το θέμα.
Σ.Α.
Από το Blogger.