google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Eπεισόδια και ξύλο στην Εγνατία οδό πρίν λίγο μεταξύ ιδιοκτητών φορτηγών και.. απεργοσπάστη | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

Eπεισόδια και ξύλο στην Εγνατία οδό πρίν λίγο μεταξύ ιδιοκτητών φορτηγών και.. απεργοσπάστη | epiruschannel.gr

Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν λίγη ώρα πρίν στην Εγνατία οδό στο σημείο που είναι παραταγμένα τα φορτηγά κοντά στον κόμβο της Πεδινής ,όταν οι ιδιοκτήτες μπλόκαραν οδηγό φορτηγού απο την Ηγουμενίτσα θεωρώντας τον απεργοσπάστη.
Ο οδηγός κατέβηκε απο το φορτηγό και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Τότε ένας απο τους ιδιοκτήτες εξαγριωμένος χειροδίκησε εναντίον του. Επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μη κλιμακωθούν τα επεισόδια.

Παρότι ο απεργός δεν υπέβαλλε μύνηση στον ευέξαπτο συνάδελφο του συνελλήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων όπου κρατείται αυτή την ώρα ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η είδηση αυτή εξόργισε τους συναδέλφους του στο μπλόκο που προειδοποίησαν πως σε αυτή την περίπτωση αύριο θα κατεβάσουν 350 φορτηγά στο κέντρο της πόλης αποκλείοντας το κέντρο.
Η ένταση ώς αυτή την ώρα φαίνεται να μην αποκλιμακώνεται.Οδηγός βυτιοφόρου προκειμένου να περάσει με ασφάλεια απο το μπλόκο ζήτησε συνοδεία απο την αστυνομία για να μπορέσει να φτάσει στον προορισμό του που είναι η περιφερειακή οδός.
Από το Blogger.