google.com, pub-7396276466444978, DIRECT, f08c47fec0942fa0 28 θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε χώρες της Ε.Ε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | epiruschannel.gr - epiruschannel.gr

28 θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε χώρες της Ε.Ε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | epiruschannel.gr


Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υλοποιεί πρόγραμμα κινητικότητας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinciκαι προκηρύσσει 28 θέσεις με στόχο την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε 19 οργανισμούς (ομοσπονδίες, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, ερευνητικά κέντρα και εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων) σε 11 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Κύπρο, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και Σουηδία).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: α) πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, β) μεταπτυχιακοί φοιτητές/κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, γ) υποψήφιοι διδάκτορες/κάτοχοι διδακτορικού τίτλου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Σε περίπτωση που μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων, υπάρξουν θέσεις που δεν καλύφθηκαν από τις παραπάνω κατηγορίες δικαιούχων, οι θέσεις αυτές θα επαναπροκηρυχθούν για πτυχιούχους όλων των Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. (πιθανή επαναπροκήρυξη: Δεκέμβριος 2010 ή Ιανουάριος 2011).
Το γνωστικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα κλάδων, όπως Φιλολογία, Ιστορία, Αρχαιολογία, Παιδαγωγικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Εφαρμοσμένη Φυσική, Χημεία & Μικροβιολογία Τροφίμων, Χημεία & Τεχνολογία Περιβάλλοντος, Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, Γεωλογία, Μικροβιακή Βιοτεχνολογία, Βιοχημεία, Ιατρική (Δερματολογία), Βιοϊατρική, Φαρμακολογία, Φυσιοθεραπεία, Οικονομικά. Οι περίοδοι απόκτησης εργασιακής εμπειρίας είναι τρίμηνης, τετράμηνης, πεντάμηνης και εξάμηνης διάρκειας.
Οι συμμετέχοντες θα χρηματοδοτηθούν για δαπάνες διαβίωσης, ταξιδιωτικές δαπάνες, και δαπάνες προετοιμασίας. Το συνολικό ύψος της υποτροφίας κυμαίνεται από 3.090 έως 7.149 Ευρώ ανάλογα με την χρονική διάρκεια και την χώρα υποδοχής. Το ΚΕΚ, επίσης, θα αναλάβει την κάλυψη όλων των συμμετεχόντων με ταξιδιωτική ασφάλεια για την περίοδο παραμονής και εργασίας τους στο εξωτερικό. Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η τελική επιλογή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί από επιτροπές μελών Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συναφούς προς τις προκηρυσσόμενες θέσεις αντικειμένου.
Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2010, ενώ το σύνολο του έργου θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2012.
Χρονική διάρκεια υποβολής αιτήσεων:
Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 8 Σεπτεμβρίου 2010
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 20 Οκτωβρίου 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου)
Την Προκήρυξη των Θέσεων του προγράμματος, όπως και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις προκηρυσσόμενες θέσεις, τα αντικείμενα εργασίας, τα απαιτούμενα προσόντα ανά θέση και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα: http://dikeppee.uoi.gr/kek-current.
Οι αιτήσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται στα Γραφεία του Κ.Ε.Κ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.)
Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: (26510) 09141, Fax: (26510) 09230
Υπεύθυνη προγράμματος: Μαρία Παπαδοπούλου
Από το Blogger.